Woonbeurs 2013: Ariadne at home

In mijn vorige post vertelde ik al dat ik graag de tijdschrift huizen nog even extra in het zonnetje wilde zetten. Voor vanavond het prachtige huis van Ariadne at Home. Ondanks dat niet alles helemaal mijn stijl is, was het echt een plaatje om te zien. Heerlijk fris en licht en heel erg knap hoe de kleuren op elkaar waren afgestemd. Veel wit, hout in combinatie met verweerde neutral kleuren met heel licht mintgroen. Echt een plaatje! Echt elk hoekje was prachtig gestyled met veel mooie accessoires zoals veren, doosjes, papierwaar en kandelaren. Neem een kijkje en als je het huis zelf hebt gezien ben ik ook erg benieuwd wat jij ervan vond. Bonne Nuit!
++++
As told in my previous post, I like to give an extra attention for the different houses of the dutch magazines. For tonight the beautiful home of Ariadne at Home. Although not all quite my style, it really was such a beauty to see. Very fresh and light and clever how they combined al the colors. Many white, weathered wood combined with neutral colors and with very light mint green. Truly a picture! Really every corner was so beautifully styled with the finest stuff, feathers and accessories. Take a look and if you’ve seen the house itself, I am very curious what you thought of it. Bonne Nuit!
Bonne Nuit 🙂
Pictures by &SUUS at the woonbeurs

16 Comments

 1. Indruk 7 oktober 2013

  Prachtig, ik ben weg van die papieren vogeltjes. Pascale X

  Beantwoorden
 2. Margreet de Vries 7 oktober 2013

  Wat een prachtige foto’s! Ik vond het ook een geweldige sfeer hebben dit huis!

  Beantwoorden
 3. Elv's 7 oktober 2013

  Heel mooi!!! Al die kleine subtiele details…. die sfeer… Ja echt een plaatje! bonne nuit et a bientot ;-)) x

  Beantwoorden
 4. Martine vianen 7 oktober 2013

  Vond het erg mooi! Beetje tikkeltje te romantisch maar was er wel weg van! X

  Beantwoorden
 5. Martine vianen 7 oktober 2013

  Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  Beantwoorden
 6. Femke 7 oktober 2013

  Ariadne at home is mij ook iets te romantisch, maar wel prachtige

  Beantwoorden
 7. Nermina 8 oktober 2013

  Het is inderdaad niet helmaal mijn stijl, maar ik vond de kleuren combi heel mooi en prachtig gestyled.
  Ik vond de sidetable prachtig en de ingang was ook erg mooi!

  Beantwoorden
 8. Stephanie Koster 8 oktober 2013

  Je hebt het er prachtig op gezet! kan niet anders zeggen…. Hoe vond jij het? Ik had bij alle huizen het idee dat het een beetje was afgeraffeld. Vond het allemaal net niet. Je kon echt zien dat er dingen achter wegen waren gelaten.
  Waarschijnlijk ook een veel kleiner budget dan voor gaande jaren.
  Vond Ariadne wel het mooist.
  X Steef

  Beantwoorden
  • Suzanne de Jong 9 oktober 2013

   Steef, ik snap wel wat je bedoeld. Het was natuurlijk ook kleiner dan voorgaande jaren. Ik vind een magazine huis altijd leuk omdat het een echt huis is waar je doorheen loopt. Dat was nu ook niet bij elk huis. Maar ik denk dat de beurs ook niet voor jou is bedoeld 🙂 Jij/wij zien al zoveel voorbij komen. Dan moet je denk ik echt naar andere beurzen gaan als je verrast wilt worden. Er liepen 2 vrouwen in het vtwonen huis voor me en die zeiden tegen elkaar, dat het er allemaal wel leuk uitzag, maar dat je dit qua kleuren enz. toch niet zelf in huis zou nemen. Voor hen was het dus zelfs nog een stapje te ver. Vond het VT wonen huis en Ariadne echt mooi gedaan. Samen naar DDW in Eindhoven? 😉

   Beantwoorden
 9. Laura Roosen 8 oktober 2013

  Super mooi huis!!
  Ben er zelf niet geweest maar kan op deze manier ook mee genieten, bedankt!
  X Laura

  Beantwoorden
 10. More Than Living 8 oktober 2013

  Wauw, wat heb je geweldige foto’s gemaakt!! Door de drukte heb ik toch wel wat dingetjes gemist zie ik hier. Alhoewel het ook niet helemaal mijn stijl is vond ik het huis echt prachtig! Ik vond de keuken ook echt een plaatje en de houten tafel met draadmanden en de veranda…:)
  Liefs Cindy

  Beantwoorden
 11. Miepisch 8 oktober 2013

  Ik was erg verrast, de afgelopen jaren sprak het huis me niet aan en nu werd ik er erg blij van. Je hebt het prachtig vastgelegd. Groetjes Marieke

  Beantwoorden
 12. femkefemke 9 oktober 2013

  Mooi weergegeven! Ik vond dit huis echt de verrasser van het jaar!

  Beantwoorden
 13. *Molly* 11 oktober 2013

  Absolutly stunning!
  Love your blog!
  Lovely hugs
  Molly

  Beantwoorden
 14. Anneke 14 oktober 2013

  Wat mooi die vergrijsde tinten en al die veertjes!
  Ik ben ook niet zo van het brocante, maar dit huis is prachtig!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *