Flavourites Live 2013

Vandaag is het de laatste dag…..de Flavourites Live Beurs. Ik sla vandaag even over, want ik heb er net 2 dagen rondgewandeld 🙂 Vrijdag voor de persbijeenkomst, deze stond in het teken van fotograferen voor mijn blog en bijkletsen met bloggers, standhouders en sponsors. Ook volgde ik een aantal interessante workshops georganiseerd door MamaMarketing. Zaterdag was ik er echt om te winkelen, samen met mijn zusje en een vriendin. Mijn eerste stop was uiteraard bij Yzette van Soyz, om haar te bedanken voor de kaartjes die ik had gekregen. Een prachtige stand samen met Approved by You.

Toen was het al tijd voor de feestelijke opening van de Flavourites Store. Een nieuw concept waarbij de leukste producten uit de aangesloten webshops op Flavourites.nl een plek krijgen.

Daarna even langs 2 sponsoren op mijn blog. Stephanie van Tendi, van de safari lodgetenten waar wij onze heerlijke vakantie in Elba dit jaar hebben gevierd. Mocht je daar meer over willen lezen klik dan hier. Vorig jaar op deze beurs zijn we in contact gekomen met elkaar en ook dit jaar is ze dus weer van de partij!

Deze leuke vlaggenlijn en mooie quotes ” Ik vind je Lekkah!”  hingen bij Linda van ByZenz en zijn over 2 weken ook online bij haar in de winkel te koop.  Bij Meesie vrolijke items voor in je huis en mooie sieraden, met 2 enthousiaste zussen op de stand.

Mocht je vandaag dus niets te doen hebben, dan kun je nog gaan. Geen tijd? Hou mijn blog dan in de gaten want ik heb nog genoeg foto’s voor nog een verslag 🙂

Pictures by &SUUS

19 Comments

 1. Femke Dekker - ter Meulen 24 november 2013

  Mooi verslag, Suus! x Fem

  Beantwoorden
 2. Judith Spaai 24 november 2013

  Zier er super mooi uit!

  Beantwoorden
 3. Anneke 24 november 2013

  Dat ziet er weer mooi en inspirerend uit!
  Vooral de stand van Soyz is een topper!
  Volgend jaar ook maar eens die kant op!

  Beantwoorden
 4. Leuk, ik was er gisteren ook, zo leuk, ik hoorde al van Yzette dat ze jou ook ontmoet had, leuk joh! X

  Beantwoorden
 5. Pieni Lintu 24 november 2013

  Looks so lovely!!

  Beantwoorden
 6. Indruk 24 november 2013

  Wat een mooi fotoverslag en leuk je even ontmoet te hebben daar!

  Pascale X

  Beantwoorden
 7. Indruk 24 november 2013

  Lees net je berichtje….ja dat was ik dus inderdaad hahaha! Fijne zondag nog,

  Beantwoorden
 8. More Than Living 24 november 2013

  Hele mooie foto’s! Zo leuk om alle foto’s voorbij te zien komen. En heel fijn omdat ik er zelf niet naartoe kon;).
  Fijne zondag!
  Liefs Cindy

  Beantwoorden
 9. Marieke 24 november 2013

  Leuk, leuk, leuk!! Ik geniet altijd zo van de foto’s! Heb je leuke dingen geshopt?

  X Marieke

  Beantwoorden
 10. Souraya Hassan 24 november 2013

  Helemaal leuk, mooie fotos! 🙂 fijne avond!

  Beantwoorden
 11. SOYZ 24 november 2013

  Wat een mooi verslag Suus en wat een gave foto’s heb je gemaakt van onze stand, super! Was leuk je weer te zien en fijn dat je het naar je zin had op Flavourites Live. x Yzette

  Beantwoorden
 12. Elv's 26 november 2013

  Super om je verslag te lezen en een beetje mee te genieten door al je mooie beelden! Fijne week x

  Beantwoorden
 13. PSbyDila.com 28 november 2013

  Ik was er ook! Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt.

  Beantwoorden
 14. Stephanie 2 december 2013

  Het ziet er goed uit! Mooie beelden!

  Beantwoorden
 15. Karlijn van der Wijk 2 december 2013

  Wat heb je een mooie foto’s gemaakt. Ik kon er jammer genoeg niet naar toe, maar ik heb alleen maar hele mooie foto’s langs zien komen die me nog enthousiaster maken!

  Beantwoorden
 16. obat stroke alami 4 december 2013

  cute doll

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *