&SUUS 2.0 is live!

Roze ballonnen nieuwe site

&SUUS 2.0 Live!

Yeah! Wat ben ik blij met mijn nieuwe site. Al een tijdje wilde ik over van blogger naar een strakke, overzichtelijke wordpress site. Wel met een frisse en rustige uitstraling. Ook leek het mij handig om mijn blog, shop en styling op 1 site te hebben. En volgens mij is dat gelukt! Het heeft heel wat (avond) uurtjes gekost, maar ik ben heel erg blij met het resultaat. Een kleine rondleiding :

 

 Rondleiding

&HOME  Voor als je niet meer weet wie ik ben of wat ik doe, kun je dat hier nog even nalezen 🙂 Wat is het trouwens moeilijk om een stukje over jezelf te schrijven (!)
&BLOG  Mijn blog zal dezelfde insteek houden en hier deel ik alles wat ik mooi en/of leuk vind over wonen, kids en lifestyle. Nog steeds persoonlijk en laagdrempelig, met zoveel mogelijk gebruik van eigen foto’s.
&SHOP Voorheen had ik een Etsy shop in handgemaakte woonaccessoires en ik heb heel erg getwijfeld of ik deze aan moest houden. Ik blijk niet zo’n webshop type te zijn 🙂 Als je een webshop hebt  is het handig om te delen wat je verkoopt, terwijl ik het juist leuk vind om te inspireren en/ nieuwe dingen te delen. Of om producten te laten zien die ik op dat moment mooi vind. Maar tijdens mijn werk kom ik wel vaak leuke spulletjes tegen en zo is het idee van de pop-up shop ontstaan. Hier worden zo af en toe nieuwe producten geplaatst die ik zelf maak of laat  maken of die ik ergens ben tegengekomen en gewoon heel leuk vind.
&STYLING Trots! Op dit nieuwe gedeelte, met meer informatie over mijn werk als interieur styliste en een echte portfolio. Deze wil ik zo snel mogelijk updaten met foto’s van gerealiseerde projecten, want is toch wel leukste om te bekijken.
&SHOPGIDS Hier vind je een overzicht van mijn favoriete (web)winkels. Deze zal in de toekomst ook uitgebreid worden met winkels door het hele land, die weer linken naar een ‘Shop spotlight’ blog bericht, zoals ik die vanaf het begin op mijn blog heb gehad.

&SUUS BallonnenSharing is caring

En dan nog een bedankje voor Carlo Nijp van Pits Webdesign, hij heeft mij enorm geholpen met de technische overgang van Blogger naar WordPress. Hij is in staat om de techniek in Jip en Janneke taal uit te leggen, hij heeft echt engelengeduld (nogmaals sorry voor alle muggenzifterij 🙂 en verstand van zaken. Een aanrader!
Mirjam van Triest, By MIP Grafisch Design heeft ooit mijn logo gemaakt. Ik heb er wel even aan gedacht om haar te vragen om mijn logo ook te veranderen, maar ik ben er eigenlijk nog steeds blij mee. En het logo is dus gewoon mee verhuisd.
Orban, bedankt dat je nooit loopt te zeuren als ik weer een avond achter de laptop zat, het huis 1 bende was ( ehhh…is) en even met mijn hoofd ergens anders was. En Evie bedankt voor je geduldige modellenwerk!

THXXXX
Successen en mijlpalen moet je vieren! En om hier toch even bij stil te staan en jullie te bedanken voor alle bezoeken en lieve reacties op mijn blog de afgelopen jaren, komt er weer een &SUUS give away party! De komende weken zul je deze weer op mijn blog en facebook, twitter en instagram voorbij zien komen.

Dus…Come fly with me, let’s fly, en neem een kijkje. En uiteraard ben ik ontzettend benieuwd wat jullie van de nieuwe website vinden 🙂

_MG_4268

_MG_4182

 

_MG_4222

 

 

 

 

 

25 Comments

 1. Madelon 25 maart 2015

  Prachtig! Ziet er super mooi en professioneel uit. Gefeliciteerd!

  Beantwoorden
  • &SUUS 26 maart 2015

   Dankjewel Madelon! Voor de volgende #freakingselfiefridaythebattle heb ik dus wel tijd :-))

   Beantwoorden
 2. Suzan, onwijs veel succes met je blog. Thanks voor de lieve woorden, en ik hoop dat je er veel blog-plezier uit gaat halen! Ik vond het een leuk project om te doen voor je.

  Beantwoorden
  • &SUUS 26 maart 2015

   Ik ook met jou Carlo! Fijne samenwerking

   Beantwoorden
 3. Jolanda 25 maart 2015

  Mooi!
  Gefeliciteerd met je mooi “nieuwe” site!

  Beantwoorden
  • &SUUS 26 maart 2015

   Dankjewel, heeel erg blij mee! 🙂

   Beantwoorden
 4. Mariska 25 maart 2015

  Heel mooi geworden! Gefeliciteerd!

  Beantwoorden
 5. Fleur 25 maart 2015

  Mooi, strak, overzichtelijk & prachtig! Succes Suus!

  Beantwoorden
  • &SUUS 26 maart 2015

   Wat lief en precies wat ik vooraf graag wilde bereiken!
   X

   Beantwoorden
 6. Ziet er leuk uit hoor! en lekker overzichtelijk ook! Gefeliciteerd en succes!

  Beantwoorden
  • &SUUS 26 maart 2015

   Dankjewel en ben ook blij met het overzichtelijke.

   Beantwoorden
 7. Lonneke 25 maart 2015

  Wauw, wat is het mooi geworden Suus! Superstrak, overzichtelijk en heel professioneel! De foto’s en je modelletje zijn weer prachtig. Dat het een mooie start mag zijn van veel succes en plezier en wie weet nog erg fijne samenwerkingen! xxx

  Beantwoorden
  • &SUUS 26 maart 2015

   Bedankt voor je lieve woorden Lonneke! Ben er ook kei :-)) blij mee XXX

   Beantwoorden
 8. Pascale 25 maart 2015

  Gefeliciteerd met je ontzettend mooie nieuwe website! Wat ziet het er mooi, fris en goed uit!
  Ik wens je heel erg veel blogplezier en vele mooie opdrachten toe. Prachtig, echt alles. Pascale X

  Beantwoorden
  • &SUUS 26 maart 2015

   Dankjewel Pascale, sowieso bedankt voor je lieve woorden altijd. Liefs!

   Beantwoorden
 9. Karin van Haasteren 25 maart 2015

  Heel veel succes. Geweldig,en wat een leuke foto’s zo met de ballonnen!

  Beantwoorden
  • &SUUS 26 maart 2015

   Ja, toch een klein feestje en daar ballonnen bij en taart, maar die heb ik maar even overgeslagen 🙂

   Beantwoorden
 10. Susanne Otter 26 maart 2015

  Suuuuuuuus!
  Wauw! Mooi, mooi, mooi.. er zitten wat late uurtjes werk in maar met dit resultaat is dat zeker niet voor niks geweest, wat moet het heerlijk zijn dat je nu online bent en dat 2.0!
  Het ziet er super strak uit maar wel met een &suus sausje, eigen, persoonlijk, een fijne sfeer en zo overzichtelijk! Dat heb je maar weer goed gedaan, op jouw manier naast het drukke leven dat je al hebt.
  Trots op je (en stinkend jaloers)
  Liefs!! En hiep hiep, hoera!

  Beantwoorden
  • &SUUS 26 maart 2015

   Dankjewel lieve Suus. Wat overzichtelijk he? Overzichtelijker dan mijn persoontje, wat een chaos de afgelopen dagen. Maar nu staat hij online 🙂 Bedankt voor je lieve reactie en fijn te horen dat je het Suus Sausje herkent.

   Kus!

   Beantwoorden
 11. Verie 26 maart 2015

  Geweldig, wat een mooie site is dit geworden, Suus! Geniet ervan en van harte gefeliciteerd natuurlijk!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Beantwoorden
 12. Elvera 26 maart 2015

  Wauw Suus het ziet er geweldig mooi, kleurrijk en strak uit… Gefeliciteerd en heel veel succes en plezier! happy 2.0 😉 x

  Beantwoorden
 13. Pien 27 maart 2015

  Wauw!! Je nieuwe blog is precies als je IG foto’s… Duidelijk, licht, grappige details, open, mooie accenten maar vooral: t brengt je een glimlach!! Gefeliciteerd en heeeel veel blog plezier xxx Pien

  Beantwoorden
 14. Ramona v M 27 maart 2015

  S U P E R!!! En wat knap dat je dit toch zo weer zelf kan (met een beetje hulp) Je bent ook van alle markten thuis he?! Ik ben fan van Suus bloggen (die van jou en susanne frivole) Volg jullie met heeeel veel plezier, bedankt daarvoor XXX Fijn weekend,
  Ramona

  Beantwoorden
 15. Chris 30 maart 2015

  Geweldig,gefeliciteerd met je mooie nieuwe website..
  Het ziet er prachtig uit..
  Groetjes Chris

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *