Personal: Spannend nieuws!

 

Persoonlijk nieuws: What if I fall, Oh my darling what if you fly? Hema champagne Celebrate special moments with people you love

 

Spannend en persoonlijk groot nieuws: Eng, ontzettend eng zelfs maar heel veel zin in!

AHHHHAAAH!!!

Ik ga voor mijzelf beginnen! Na 12,5 jaar ga ik per 1 mei de ABN AMRO bank verlaten, zodat ik mij helemaal op &SUUS kan richten. Een hele enge en grote stap die wel voor wat slapeloze nachten heeft gezorgd. In het verleden is mij heel vaak gevraagd hoe ik een 32 urige baan als innovatie en later procesmanager kon combineren met mijn gezin, blog en interieurstyling. Nou, dat was ook altijd flink aanpoten kan ik je zeggen. Maar ik vond de combinatie altijd erg leuk. De creativiteit, mijn passie voor wonen kon ik kwijt met &SUUS en aan de andere kant het verbeteren van een groot bedrijf gezamenlijk met je collega’s. Natuurlijk dacht ik er weleens over na om helemaal voor mijzelf te beginnen. Maar jeetje, dan zou ik alleen thuis werken, zonder collega’s. Dan heb ik echt niets meer aan alle opleidingen die ik de afgelopen jaren heb gevolgd. Hoeveel interieuradviezen moet ik wel niet geven om een beetje in de buurt te komen van mijn huidige salaris? Maar doen wat je het allerleukste vind is toch eigenlijk belangrijker?!

What if I fall? Oh, my darling what if you fly?  

De antwoorden op deze vragen zal ik je over een tijdje kunnen geven, want per 1 mei gaat het echt gebeuren. Ik, Suzanne de Jong, die vroeger als klein meisje vertelde dat ze binnenhuisarchitect wilde worden (wij kende het woord interieur stylist toen nog niet, back in the days) Een abonnement op de VT wonen had, terwijl iedereen de yes of de hitkrant las en altijd al haar kamertje aan het verbouwen was. Die Suzanne de Jong gaat nu voor zichzelf beginnen als interieurstylist, blogger en ‘andereleukedingendieopmijnpad’ komer. Misschien ben ik het over een paar jaar wel zat, maar dan heb ik het in ieder geval geprobeerd. Iets wat ik ook belangrijk vind om mijn kinderen mee te geven. Je dromen achterna , positief denken, ervoor gaan en geen drama als het niet lukt. Dan komt er vast wel weer iets anders op je pad. Zeg ik nu heel stoer :-))

Afgelopen week was er al een eerste afscheid bij de bank en vierden wij dit thuis ook een beetje. Een klein feestje met de belangrijkste mensen in mijn leven. Met HEMA bubbels in een Piper champagneglas. “Ze is zo lekker gewoon gebleven”  🙂

&SUUS Persoonlijk nieuws: What if I fall, Oh my darling what if you fly? | ensuus.nl |

Groot nieuws &SUUS 3 Groot nieuws &SUUS 6

 

&SUUS Persoonlijk nieuws: What if I fall, Oh my darling what if you fly? | ensuus.nl |

47 Comments

 1. Nicole 21 april 2015

  Wat super leuk! En heel stoer van je:)
  Heel veel succes!
  Liefs, Nicole

  Beantwoorden
 2. Judith Spaai 21 april 2015

  Wauw, wat super leuk zeg!! Gefeliciteerd! Jij kan dit!!

  Beantwoorden
 3. Kristel 21 april 2015

  Wauw wat goed!!! Gaat helemaal goed komen als je je dromen volgt!! Veel succes maar vind je nu al zo succesvol stiekem een beetje mijn voorbeeld en inspiratie!!

  Beantwoorden
 4. Marrit 21 april 2015

  gefeliciteerd, wat een ontzettend leuk nieuws!

  Beantwoorden
 5. Jolanda 21 april 2015

  Wat een moedig besluit. Ik heb 5 jaar geleden dit besluit genomen. Eng en spannend, maar nog nooit zo gelukkig geweest. En inderdaad. Wat kan er gebeuren. Succes!

  Beantwoorden
 6. jess 21 april 2015

  Wow! Super leuk! Je kan het!! ♡ Altijd je hart volgen! Liefs @jess_vdberg

  Beantwoorden
 7. Yeeey! Goed zo lieverd! En dat gaat je helemaal lukken. Veel succes, en nu echt een koffiedate plannen? 🙂

  Beantwoorden
 8. Maaike 21 april 2015

  Super stoer!!! Ik bewonder de lef!!! Gefeliciteerd

  Beantwoorden
 9. Dani 21 april 2015

  Succes!! Zelfstandig zijn is niet altijd makkelijk, maar ik zou nooit meer in loondienst willen werken 😉
  Heel tof dat je er voor gaat!

  Beantwoorden
 10. Floor 21 april 2015

  Hi Suus! Wat een leuke stap!! Gefeliciteerd 🙂 Heel veel liefs! Floor

  Beantwoorden
 11. Suus 21 april 2015

  Wauw Suus! Van harte gefeliciteerd!
  Big step.. You can do it girl

  Beantwoorden
 12. Stella 21 april 2015

  Wat superleuk voor je dat je die stap gaat nemen! En inderdaad: proberen is weten en leren!
  Ik moet binnenkort stoppen met mijn baan, beetje uit eigen keus en beetje niet. Daardoor houd ik wel lekker veel tijd over voor al die projecten waar ik eerst niet aan toe kwam. En daarna zien we wel weer verder…

  Succes, if you can dream it you can do it! xxx

  Beantwoorden
 13. Gerla 21 april 2015

  Wat stoer! Wat onwijs leuk! Veel plezier & geluk met deze mooie stap.

  Beantwoorden
 14. chrizje 21 april 2015

  Gaaf! Het gaat je vast lukken: veel plezier met vliegen!

  Beantwoorden
 15. Alet 21 april 2015

  Wat goed dat je dit doet. Gaat vast lukken. Ik wens je heel veel succes in ieder geval.

  Beantwoorden
 16. Elske 21 april 2015

  Respect voor zo’n gedurfde stap! (ben stiekem een beetje jaloers haha!) Van harte gefeliciteerd en zet ‘m op! X

  Beantwoorden
 17. Iris 21 april 2015

  wat onwijs leuk en tof dat je dit gaat doen! En nooit geschoten is altijd mis zeg ik altijd;) maar als het je passie is kun je er altijd wat van maken denk ik zo! Alvast onwijs veel succes!

  Beantwoorden
 18. Miranda 21 april 2015

  Wauw! Geweldig, echt heel knap van je dat je deze stap durf te zetten, je hebt helemaal gelijk! Heel veel succes!

  Beantwoorden
 19. Rachel 21 april 2015

  Wow!wat stoer! Jij doet gewoon wat we stiekem allemaal willen maar niet durven/doen 🙂

  Beantwoorden
 20. yzette 21 april 2015

  Wat een mooie move, dat gaat zeker lukken. Veel succes en vliegze! x

  Beantwoorden
 21. Ramona v M 21 april 2015

  Dat je (of eigenlijk jullie natuurlijk) alleen al deze beslissing hebt genomen mag je al super trots op zijn, de rest komt helemaal goed met jou! Heeeeeel veeeeel succes X

  Beantwoorden
 22. Stephanie Koster 21 april 2015

  Heel stoer! Het gaat jou vast lukken!

  X Steef

  Beantwoorden
 23. Pien 21 april 2015

  Super stoer!!! You rock… And you will fly xx

  Beantwoorden
 24. Annemarie 21 april 2015

  Super stoer!! Succes!!

  Beantwoorden
 25. Charissa 21 april 2015

  Gaaf! Gefeliciteerd! Follow your dreams…

  Beantwoorden
 26. Marij 21 april 2015

  Jaaaa wat gaaf Suus!! Echt heel stoer dat je deze stap neemt, hier ga je echt geen spijt van krijgen, you rock!

  Beantwoorden
 27. Marloes 21 april 2015

  Gaaf zeg!!! Gefeliciteerd met deze mijlpaal!
  – X Marloes

  Beantwoorden
 28. Marieke de Jong 21 april 2015

  Wauw Suus!!!!! Echt super meis!!! Gefeliciteerd en heel veel succes met &Suus!!!

  Beantwoorden
 29. Janske 21 april 2015

  Wat gaaf zeg! Veel succes en vooral veel plezier!

  Beantwoorden
 30. Danielle 22 april 2015

  Super stoer! Natuurlijk is het eng, maar als je eenmaal bezig bent zal dat vast verdwijnen. Veel geluk!

  Beantwoorden
 31. Ageeth 22 april 2015

  Wat leuk!! Als je doet waar je blij van wordt, krijg je zoveel positieve energie! Het geeft je power! Ongeacht wat anderen daar van vinden. Helemaal super geweldig! Heel veel succes én plezier met alles wat er op je pad komt!!

  Beantwoorden
 32. eliza 22 april 2015

  Knap! Echt waar, heel veel respect! Ik wou dat ik net zoveel guts had als jij om die stap te wagen. Ik hoop dat ik je ooit een berichtje kan sturen dat ik het aangedurft heb! Groetjes en succes! Ik blijf volgen!

  Beantwoorden
 33. Jussi 22 april 2015

  Jeeej, wat goed! Dik verdiend en ik weet zeker dat het een succes wordt. Go for it en veel succes! Liefs Jussi

  Beantwoorden
 34. martine 22 april 2015

  Zo stoer! Maar het is op je pad gekomen en daarom kan het niet anders dan goed gaan! Go for it. x

  Beantwoorden
 35. Saskia 22 april 2015

  Wauw wat ontzetend stoer! Heel veel succes.

  Beantwoorden
 36. Lonneke 22 april 2015

  Wat spannend en wat stoer! Heel veel succes!

  Beantwoorden
 37. Barbara 22 april 2015

  wow wat dapper!
  Ik wens je alle geluk en succes bij alles wat je gaat doen!

  Beantwoorden
 38. Karlijn 22 april 2015

  Woohoo! Go go gooo!
  Heel veel succes en plezier!

  Beantwoorden
 39. Greta 22 april 2015

  Wat een geweldige plannen, ik wens je heel veel succes! Komt vast goed, je hebt een geweldige smaak en goede contacten in het wereldje volgens mij 😉 Ik durf de stap nog niet helemaal te zetten, maar misschien houdt ik mezelf daar ook mee tegen, lastige keuzes! Groetjes Greta

  Beantwoorden
 40. marssie39 22 april 2015

  Wat ontzettend stoer van je! Ik wens je heel veel suc6!

  Beantwoorden
 41. Carla 22 april 2015

  Wat goed en wat een stoere actie! Heel veel succes en geniet van deze nieuwe uitdaging.

  Beantwoorden
 42. Manon 22 april 2015

  Gozer, dat is echt mijn allerlievelingste quote ooit. Wat gaaf dat je voor je droom gaat, heel veel plezier, geluk en mooie avonturen toegewenst!

  Beantwoorden
 43. Piet Klerkx 29 april 2015

  Gefeliciteerd, succes! We genieten van je blog. Groet Piet

  Beantwoorden
 44. Ben geloof ik een beetje achter met blogs lezen en sociale media, dus lees nu pas je grote nieuws. Wat spannend, maar vooral super leuk! Heel veel succes, maar vooral ook plezier gewenst met je nieuwe (loopbaan)stap! X

  Beantwoorden
 45. Corine Lammers 17 mei 2015

  Wat super zeg, gefeliciteerd! Heel veel succes en plezier!

  Beantwoorden
 46. Henders en Hazel 2 juli 2015

  Knap dat je dat aandurft zeg, super -gefeliciteerd! En natuurlijk superveel succes gewenst!

  Groetjes Floor

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *