&SUUS Kantoor en een roze kado | Brabantia Love to Give

 

En toen was het alweer december, de maand van cadeautjes geven en krijgen. Cadeautjes krijgen is leuk, maar cadeautjes weggeven vind ik eigenlijk nog wel veel leuker. En bij Brabantia snappen ze dat ook. Speciaal voor de feestdagen is er ook dit jaar weer een feestelijke “Love to Give” magazine uitgebracht, met allerlei uiteenlopende artikelen om weg te geven met de kerst.

Krijgen!
Voor de opening van het &SUUS head office (alweer best een tijdje geleden) kreeg ik kado  van Brabantia, bij een eigen kantoor hoort een nieuwe prullenbak. Hoe leuk!  Ik koos voor de Clay Pink Touch Bin, want die zou mooi uitkomen op de witte muur, tegenover de roze muur.

“Een loodgieter met lekkende kranen thuis en een interieurstyliste met een kantoor dat niet af is”

 

&SUUS love to give | www.ensuus.nl | BrabantiaSneak peak &SUUS HQ
Mooi moment om het &SUUS kantoortje te laten zien, maar hier gaat het verhaal op van de loodgieter met lekkende kranen thuis. Het is helaas nog steeds niet af. Tuurlijk deed ik wel iets: Het gifgroen op de muur (serieus, hoe kun je werken met zo’n kleur ?) werd vervangen door….roze 🙂 Over de grijze tapijt tegels kwam een fris witte laminaat vloer. Er staan kasten met heel veel lades voor alle stalen. Ik kocht verschillende stoeltjes in roze en aubergine kleurtjes, die aan de tafels van de oude verhuurder kwamen te staan. Je kent ze wel, van die echte kantoortafels: prioriteit nummer 1 om te vervangen 🙂 Er ligt nog prachtig behang klaar voor de witte muur, een mini bar, een keukentje, prikbord, lampen…..er is nog genoeg te doen. Maar…we hebben wel een roze prullenbak! En wie wil dat nou niet? 😉

Weggeven
Ik zei het al….weggeven vind ik veeeeel leuker. Dus om in het “Love to Give” thema te blijven, mag ik namens Brabantia zo’n vrolijke prullenbak weggeven. En ben jij nou niet zo gek van het poeder roze, dan is een andere kleur uiteraard ook goed! Laat via Instagram en/of Facebook (onder de post over deze give-way) weten dat je meedoet In het kader van geven zou het aardig zijn als je iemand tagt die het ook wel leuk zou vinden.

Daarnaast ga ik deze feestelijke maand meer weggeven…so Stay Tuned 🙂

&SUUS love to give | www.ensuus.nl | Brabantia&SUUS love to give | www.ensuus.nl | Brabantia

&SUUS Interieuradvies en Styling | logo design Deze Give Away is in samenwerking met Brabantia gemaakt, maar dat was vast al duidelijk 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Comments

 1. Angela 17 december 2017

  Mooi! Die poeder roze!!

  Beantwoorden
 2. Julie 17 december 2017

  Duim
  Duim
  Duim 😉

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *