Old school ‘pinnen’

 
 

 

Ik heb er een verslaving bij…pinterest! Wat heerlijk om door al die mooie beelden en plaatjes te scrollen en degene op te slaan, die je echt mooi vind. En ook zo handig! Je kunt altijd even op je telefoon kijken, als je bij de bouwmarkt staat om kleurtjes uit te zoeken. Van de week heb ik mijn mapjes er maar eens bijgepakt, al jaren plakte ik mooie interieur plaatjes in een boek. Ik heb net hele oude woontijdschriften weggegooid, maar dit boekje blijft. Grappig om te zien hoe je smaak ook veranderd met de tijd. Voor ons nieuwe huis 2 jaar geleden had ik ook wat plaatjes uitgeknipt. Ik heb ze inmiddels ook online gevonden. Zie hier mijn liefde voor wit, zoals vele, uit het plaatjesboek:

– ik wilde heel erg graag een witte slaapkamer en die is er gekomen

– ook de tegeltjes op de badkamer foto kun je vinden in ons huis

– het macramé behang van Eiffinger heeft het niet gered (vond hem geen mooie kleur wit hebben)

– van de ring heb ik vast een goedkopere versie bij Bijoux Brigitte gevonden.

En als laatste de Eamnes helaas staat die nog steeds op mijn verlanglijstje. En nu dus onder wishlist in Pinterest 🙂

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.