More sunlight please…

Zo mooi als de zon door ons slaapkamerraam naar binnen schijnt….helaas nog veel te weinig gezien de afgelopen tijd.

Dit jaar hadden we het idee om in Nederland te blijven, zodat we ook onze tuin helemaal af konden maken. Gewoon vakantie houden in ons kleine vakantiehuisje op het strand tussen Zandvoort en Bloemendaal.  BBQ-en, zwemmen, ijsjes eten, en vanaf je terrasje de ondergaande zon bekijken met een glaasje wijn…. zucht….of .…….. fleecedekens, dikke sokken, warme chocolademelk, kachel aan & overal zand vanwege de wind?

Ga toch stiekem maar alvast wat zonnige vakantiebestemmingen opzoeken denk ik… 🙂 Enjoy your summer!!

Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.