I LOVE WOOD

I Love Wood! In ons huis is veel hout te vinden, het geeft sfeer en warmte. Zo heeft mijn vriend zelf al heel wat meubels gemaakt van steigerhout en hebben we een schuifdeur van sloophout laten maken. Had graag wat foto’s geplaatst, maar van de week is mijn spiegelreflexcamera overleden. Niet zo heel erg handig om een volle limonadefles in dezelfde tas te doen met mijn camera. Die liep leeg…camera kapot! Morgen worden er professionele foto’s bij ons thuis gekomen voor een kleine productielijn die &SUUS gaat uitbrengen…daarover later meer. Wanneer ik deze foto’s binnen heb,  zal ik deze uiteraard plaatsen. Tot die tijd kunnen we het even doen met deze prachtige foto’s van Line deasogmia.blogspot.nl. Een inspirerende blog, met veel prachtige foto’s en leuke ideeën!

Goed weekend!
XXX
Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.