Een begin….

Tadaaaa, mijn eerste blogbericht. Ik moet nog heel erg uitvogelen hoe dit allemaal werkt en ben nog niet tevreden over de layout en de grote van mijn logo. Maar er is een begin. Ben gek op alle woonblogs van heel veel andere en hoop met &SUUS ook een steentje te kunnen bijdragen aan inspiratie voor anderen. Veel foto’s van internet, pinterest en natuurlijk ook een kijkje bij mij thuis. Dat vind ik zelf altijd zo leuk bij andere blogs, een kijken in de keuken. Hier een sneak preview van mijn huisje!

1 Comment

  1. Marieke 22 juni 2012

    Beetje jazzy stijltje. Daar hou ik van!! Mooie foto!! De stoel en het kussen passen zo mooi bij elkaar. Net als de boomstonk. Staat er prachtig bij.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *