I LOVE WOOD

I Love Wood! In ons huis is veel hout te vinden, het geeft sfeer en warmte. Zo heeft mijn vriend zelf al heel wat meubels gemaakt van steigerhout en hebben we een schuifdeur van sloophout laten maken. Had graag wat foto’s geplaatst, maar van de week is mijn spiegelreflexcamera overleden. Niet zo heel erg handig om een volle limonadefles in dezelfde tas te doen met mijn camera. Die liep leeg…camera kapot! Morgen worden er professionele foto’s bij ons thuis gekomen voor een kleine productielijn die &SUUS gaat uitbrengen…daarover later meer. Wanneer ik deze foto’s binnen heb,  zal ik deze uiteraard plaatsen. Tot die tijd kunnen we het even doen met deze prachtige foto’s van Line deasogmia.blogspot.nl. Een inspirerende blog, met veel prachtige foto’s en leuke ideeën!

Goed weekend!
XXX

10 Comments

 1. Elv's 30 juni 2012

  Jeetje wat balen zeg van je camera… licht uitgedrukt waarschijnlijk…. 🙁 ben benieuwd naar de foto’s die je laat maken en je productielijn! leuk! Hoop dat het goed komt met je camera 🙂 fijn weekend!

  Beantwoorden
 2. &SUUS 30 juni 2012

  Jaaaa, ik was ook best een beetje zielig. Zeker nu ik net een blog ben begonnen en juist de persoonlijke foto’s zo leuk vind. Ik ben ook HEEEEL benieuwd naar de foto’s. Net flink geboend en gesopt, ben er moe van 🙂 Goed weekend en alvast welterusten!

  Beantwoorden
 3. Marieke 30 juni 2012

  Jeetje….das idd balen, van je camera.
  Ik vind een persoonlijk blog altijd het leukst, maar dit zijn ook prachtige plaatjes!! Ik ben een van degene die jou huis live mocht bewonderen en….ben helemaal verliefd geworen op die sloophouten schuifdeur!!! Daarbij kijk ik ook uit naar de webwinkel. Ik ben ook een houtfan!!

  Beantwoorden
 4. interieur-coosje 1 juli 2012

  Mooie foto’s Suus! vol inspiratie… Misschien verzekering m.b.t. je camera??? Is zeker balen. Zeer benieuwd naar de foto’s van je krukjes! (moet Addy nog even overhalen voor de 2 zwarte krukjes!). Fijne zondag!

  Beantwoorden
  • &SUUS 1 juli 2012

   Dankjewel! Verzekering gaat denk ik niet lukken omdat ik het zelf heb gedaan (nouja Evie) toch? Succes met overhalen 😉 Jij ook fijne zondag! X

   Beantwoorden
 5. Balen van de camera… Spannend van de productielijn… Benieuwd naar de foto’s! En love this pictures!

  Beantwoorden
 6. this is beautiful! 🙂 love it! hx

  Beantwoorden
 7. i love wood 13 oktober 2012

  i love wood too!!! 🙂

  Beantwoorden
 8. Anonymous 5 maart 2013

  Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *