In 1 van mijn vorige blogs vertelde ik al over mijn liefde voor hout. Ik wilde graag wat foto’s van mijn huis plaatsen, maar helaas overleed mijn spiegelreflexcamera. Ik heb een andere camera opgezocht, om jullie onze schuifdeur te laten zien. Nu zie je met name op Pinterest heel veel zelfmaakideeen voor schuifdeuren voorbij komen. Maar toen wij 2 jaar geleden met onze nieuwe huis bezig waren, kon je er niets tot weinig over vinden. We wisten wel precies wat we wilde en kwamen uit bij een binnenwerk maker en hebben ons idee uitgelegd. Dit is het resultaat! Wij zijn er nog steeds heel erg blij mee!

In 1 of my previous blogs I told you about my love for wood. I wanted some pictures of my home place, but unfortunately died my SLR. So I used another camera, in order to show you our sliding door. Nowadays there are many ideas (Pinterest for instance) to make your own sliding door. But 2,5 years ago, you could find little to nothing. We knew what we wanted and contacted an interior maker and explained our idea. This is the result! We are still very happy!

Enjoy this sunny evening!
XXX
Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.