Project slaapkamer: Hoofdbord

Wij hebben nu vakantie! Vakantie in Nederland……Brrrrr….We zouden naar ons strandhuisje gaan op Zandvoort, maar om daar nou met een peuter in de regen te zitten? Dan besteed ik liever mijn vrije tijd aan andere dingen. Bijvoorbeeld mijn project slaapkamer.  Op de 1e foto zie je onze slaapkamer, helemaal wit zoals ik graag wilde, maar wel iets te braaf!  We dachten aan een stoer en simpel hoofdbord, om het een beetje te breken. Dus we gaan weer met steigerhout aan de slag! En daarna willen we de houten vloer wit schilderen, maar dat is meer een langer termijn project 🙂

Ik heb al heel wat foto’s ter inspiratie gevonden,  maar wilde wel iets origineels toevoegen. Heb inmiddels een gave witte tekst van straaldraad gekocht bij Accessorize Your Home  en ik dacht eraan om 2 klemlampjes van House Doctor aan het hout te klemmen. Maar ik moet nog even uitvinden of dat wel past. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Uiteraard plaats ik foto’s als het af is!

Onze slaapkamer…mag wel iets stoerder!
Via AnoukB
Via Designsponge
Via Deasogmia
Via Julie Annart
Via pinterest
Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.