Zelf ben ik meer van de neutrale kleuren in mijn interieur zoals wit, grijs, zwart en taupe. Maar met deze druiligere zomer kan ik wel erg blij worden van zulke plaatjes. Veel wit en vrolijke kleuren….dan maakt het bijna toch niet meer uit wat voor weer het is buiten. Binnen is het toch zomer!

Vanaf einde deze week schijnt het weer beter te worden.
Enjoy your summer!
X

I’m more of the neutral colors in my interior as white, gray, black and taupe. But with this fake summer I can be happy of such images. Many white and bright colors…. it makes it almost no longer matter what the weather is outside. Inside it’s still summer!

Here in the Netherlands they say that from next week itseems to be finally summer.
Enjoy your summer!
X

 

Photos via lightlocations

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.