In de spotlight: Quip &Co

Toen ik met dit blog begon had ik me ook voorgenomen om wat leuke en aparte winkeltjes en websites te delen. Ik zal deze plaatsen met als onderwerp in de spotlight. Degene die aftrapt is een grote favoriet van mij: Quip en Co! Ze hebben een webwinkel en een stenenwinkel in het centrum van Putten. Bekijk wel even de site voor de openingstijden. Per toeval ben ik alweer een tijdje geleden op hun site terecht gekomen. Ik zocht een industriële vakkenkast/dressoir en zij verkochten wat ik zocht. Wij wonen totaal niet in de buurt, maar ik zag op de site ook allemaal andere leuke dingen…dus vriend overgehaald, voor een gezellig dagje Putten en Hardewijk 🙂 Lida en Maarten verkopen industriële meubels en woonaccesoires die ze zelf importeren vanuit India. Goede service, een bakje koffie….maar vooral echt mooie spullen, voor een zeer goede prijs. Een ritje naar Putten is het zeker waard. Of neem een kijkje op hun website. De kast hebben we niet gekocht, maar zit nog steeds in mijn hoofd. Uiteindelijk zijn wij die dag alleen vertrokken met een & teken. Vorige week hebben ze weer een nieuwe container vol mooie spullen binnengekregen, dus ik ga snel weer een kijkje nemen.

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.