Fotoshoot

Vandaag hadden we een fotoshoot bij ons thuis, dit voor een klein project waar ik mee bezig ben. Diep respect voor alle stylisten in deze wereld 🙂 Ik was helemaal kapot en mijn huis leek wel ontploft. En het was zo netjes…Maar er zitten zeker mooie foto’s tussen. Binnenkort meer info….

Fijne zondagavond nog!
XXX
Today we had a photo shoot at our home. I’m working on a small project. Deep respect for all the stylists in the world 🙂 I was devastated and my house seemed to explode. And it was so clean… But there are certainly some beautiful pictures! Soon more info….
Nice sunday evening!
XXX

4 Comments

 1. Iris Vank 1 juli 2012

  Ik ben erg benieuwd!

  Beantwoorden
 2. Mariela 2 juli 2012

  Can’t wait to see more pictures ; ) have a lovely week! x

  Beantwoorden
 3. Spannend!!!!! Ik ben echt zo benieuwd 🙂

  Beantwoorden
 4. Marieke 2 juli 2012

  Ben ook heel benieuwd!! Ik heb al een klein ‘tipje’ gezien. En dat beloofd wat 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *