@home schuifdeur

In 1 van mijn vorige blogs vertelde ik al over mijn liefde voor hout. Ik wilde graag wat foto’s van mijn huis plaatsen, maar helaas overleed mijn spiegelreflexcamera. Ik heb een andere camera opgezocht, om jullie onze schuifdeur te laten zien. Nu zie je met name op Pinterest heel veel zelfmaakideeen voor schuifdeuren voorbij komen. Maar toen wij 2 jaar geleden met onze nieuwe huis bezig waren, kon je er niets tot weinig over vinden. We wisten wel precies wat we wilde en kwamen uit bij een binnenwerk maker en hebben ons idee uitgelegd. Dit is het resultaat! Wij zijn er nog steeds heel erg blij mee!

In 1 of my previous blogs I told you about my love for wood. I wanted some pictures of my home place, but unfortunately died my SLR. So I used another camera, in order to show you our sliding door. Nowadays there are many ideas (Pinterest for instance) to make your own sliding door. But 2,5 years ago, you could find little to nothing. We knew what we wanted and contacted an interior maker and explained our idea. This is the result! We are still very happy!

Enjoy this sunny evening!
XXX

13 Comments

 1. Marieke 4 juli 2012

  Ik vind het echt waanzinnig mooi en stoer!!! Ik zou ook wel zoiets willen! Wat een prachtige foto’s ook!! Kan zo in een blad.

  Beantwoorden
 2. Met Melk & Suiker 4 juli 2012

  Echt een prachtige stoere deur!! Mooi in combi met wit en grijs!

  Beantwoorden
 3. Iris Vank 4 juli 2012

  Mooi en stoer! Past goed bij de ruimte.

  Beantwoorden
 4. Mooi! En jij hebt ookal van die stoere stoelen, zag ze ook bij Stephanie (Interieur-Coosje) en ik vind ze fantastisch. Bedankt voor je leuke bericht op mijn blog. Ik heb vanaf morgen vakantie!!! Heerlijk! En jij?

  Liefs Lisanne
  PS Heb je in mijn blogrol gezet 🙂

  Beantwoorden
  • &SUUS 5 juli 2012

   Ow, wat lief dat ik nu ook op je blog rol sta. Super, bedankt!
   De Revolt stoelen, ze blijven mooi. Wij hebben er maar 1 hoor 🙂 plus nog 2 witte schoolstoeltjes, 1 ikea en een opknap stoeltje die van mijn oma is geweest. En nog een hele lelijke, maar ben aan het sparen voor een Charles&Eames!

   Ow wat heerlijk vakantie. Weet je al waar je naartoe gaat? Ik heb woensdag vakantie, dus hoef gelukkig ook niet meer zolang 🙂 geniet van je vakantie! Liefs

   Heerlijk vakantie! Ik heb woensdag

   Beantwoorden
 5. It’s beautiful! hx

  Beantwoorden
 6. Elv's 7 juli 2012

  Jeetje wat een stoere deur… super mooi! En je vloer? zijn dat tegels met mozaiek… echt gaaf… breekt mooi! Fijn weekend x

  Beantwoorden
  • &SUUS 7 juli 2012

   Hoi Elv, dankjewel!!
   Klopt, de vloer in de gang is mozaiek grijs met beetje blauw. Jij ook een goed weekend! XSUUS

   Beantwoorden
 7. Samira 9 juli 2012

  Onwijs stoere deur, mooi afgewerkt ook.

  Fijne week, liefsXx

  Beantwoorden
 8. &SUUS 12 september 2012

  Voor mensen die geïnteresseerd zijn in de schuifdeur. Deze is gemaakt door Joris Bokkerink, voor meer informatie kijk eens op zijn site:
  https://www.jbbinnenwerk.nl

  Beantwoorden
 9. harten8 27 november 2012

  Echt heel mooi zeg!
  Groetjes, Tricia

  Beantwoorden
 10. Anonymous 31 oktober 2013

  Waar heb je die vloertegels gehaald??love it!

  Beantwoorden
 11. Johanna 17 augustus 2015

  Heel mooi deze deur, maar ik vroeg mij even af; tocht het niet heel erg door die kier heen? ik wil het ook graag maar mijn man is bang dat het niet echt ‘energiezuinig’ is..

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *