In de spotlight: Quip &Co

Toen ik met dit blog begon had ik me ook voorgenomen om wat leuke en aparte winkeltjes en websites te delen. Ik zal deze plaatsen met als onderwerp in de spotlight. Degene die aftrapt is een grote favoriet van mij: Quip en Co! Ze hebben een webwinkel en een stenenwinkel in het centrum van Putten. Bekijk wel even de site voor de openingstijden. Per toeval ben ik alweer een tijdje geleden op hun site terecht gekomen. Ik zocht een industriële vakkenkast/dressoir en zij verkochten wat ik zocht. Wij wonen totaal niet in de buurt, maar ik zag op de site ook allemaal andere leuke dingen…dus vriend overgehaald, voor een gezellig dagje Putten en Hardewijk 🙂 Lida en Maarten verkopen industriële meubels en woonaccesoires die ze zelf importeren vanuit India. Goede service, een bakje koffie….maar vooral echt mooie spullen, voor een zeer goede prijs. Een ritje naar Putten is het zeker waard. Of neem een kijkje op hun website. De kast hebben we niet gekocht, maar zit nog steeds in mijn hoofd. Uiteindelijk zijn wij die dag alleen vertrokken met een & teken. Vorige week hebben ze weer een nieuwe container vol mooie spullen binnengekregen, dus ik ga snel weer een kijkje nemen.

6 Comments

 1. Lisanne van de Klift 30 juli 2012

  Hoi Suus! Weer terug van vakantie? Fijn gehad? In elk geval heerlijk weer! Leuke tip. Ik kom zeker twee keer int jaar in Harderwijk voor Silo 6. Dit adresje ga ik onthouden!

  Liefs Lisanne

  Beantwoorden
 2. Miranda 30 juli 2012

  In Harderwijk geweest? gezellig 😉
  Ga de volgende x ook ff langs Tutze Store in de binnenstad, echt SUPER!

  En ik ben er nog niet uit over de witte vloer, ik bedoel eigenlijk: heb mijn vriend nog niet kunnen overhalen hihi!

  Beantwoorden
 3. bl.S 31 juli 2012

  Altijd leuk een winkel met een hoog gehalte Ik wil 🙂 ben benieuwd wat je volgende keer vind.

  Kram/Marion

  Beantwoorden
 4. Miek 31 juli 2012

  Woonwinkels..altijd leuk!! (En gevaarlijk voor mijn bankrekening!!!!)

  Beantwoorden
 5. Vanessa 31 juli 2012

  Meteen na de opening geweest, geweldige winkel 🙂

  Beantwoorden
 6. Anonymous 20 december 2012

  I savor, result in I dіscovereԁ exactly what
  I ωas taking a lοok fоr.
  You’ve ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

  Also visit my website :: Sensual Massage In London Service Providers
  Also see my website: sensual massage London

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *