Project slaapkamer: Hoofdbord

Wij hebben nu vakantie! Vakantie in Nederland……Brrrrr….We zouden naar ons strandhuisje gaan op Zandvoort, maar om daar nou met een peuter in de regen te zitten? Dan besteed ik liever mijn vrije tijd aan andere dingen. Bijvoorbeeld mijn project slaapkamer.  Op de 1e foto zie je onze slaapkamer, helemaal wit zoals ik graag wilde, maar wel iets te braaf!  We dachten aan een stoer en simpel hoofdbord, om het een beetje te breken. Dus we gaan weer met steigerhout aan de slag! En daarna willen we de houten vloer wit schilderen, maar dat is meer een langer termijn project 🙂

Ik heb al heel wat foto’s ter inspiratie gevonden,  maar wilde wel iets origineels toevoegen. Heb inmiddels een gave witte tekst van straaldraad gekocht bij Accessorize Your Home  en ik dacht eraan om 2 klemlampjes van House Doctor aan het hout te klemmen. Maar ik moet nog even uitvinden of dat wel past. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Uiteraard plaats ik foto’s als het af is!

Onze slaapkamer…mag wel iets stoerder!
Via AnoukB
Via Designsponge
Via Deasogmia
Via Julie Annart
Via pinterest

9 Comments

 1. My Attic 11 juli 2012

  Leuk idee! Succes! Wij hebben onze houten vloer boven ook wit geschilderd… Best te doen, paar lagen dus het was wel een klus! 1 Tip, doe de ramen dicht voor je begint. Ik had het raam wagenwijd open gezet en was lekker gaan schilderen! Moest ik daarna toch weer op mn sokken over de natte vloer…

  Beantwoorden
  • &SUUS 11 juli 2012

   Leuk dat je me ook volgt!
   Kijk dat is nog eens een goede tip 🙂 Hoe bevalt de witte vloer in gebruik? Denk dat je er wel alles op ziet en wat vaker moet schoonmaken. Laat dat nou net mijn favoriete bezigheid zijn 🙁

   Beantwoorden
  • My Attic 12 juli 2012

   Hier nog zo’n schoonmaak liefhebber… Ja helaas zie je wel eerder dingen op een witte vloer, op zich werkt dit voor mij wel! Is een soort waarschuwing “nu moet je toch echt aan de bak!” Ook vind ik het persoonlijk niet erg als een witte vloer bijvoorbeeld een beetje slijtage vertoond…
   succes met je slaapkamer project en wie weet zie ik de witte vloer binnenkort op je blog verschijnen!

   Beantwoorden
 2. Elv's 11 juli 2012

  Heej wat gaaf dat je dit gaat doen! Ben erg benieuwd :-)Succes met je plannen… x

  Beantwoorden
 3. Lisanne van de Klift 12 juli 2012

  Ik vind al je inspiratie foto`s even mooi! Kan niet kiezen! Ben benieuwd naar het resultaat! Succes! X

  Beantwoorden
 4. Miek 27 juli 2012

  Hoi! Wat een leuke nachtkastjes/stammetjes hebben jullie!! Is het nog gelukt met het steigerhout?
  Groetjes, Miek

  Beantwoorden
 5. Miranda 31 juli 2012

  Hoi Suus,
  Jazeker, ik ben er al uit. Het wordt zoals op jouw laatste foto (is van Kjerstyslykke) die heb ik toevallig ook gepost. Op haar site staat een beschrijving van hoe hij is gemaakt, de bovenste plank steekt iets hoger uit zodat je daar gemakkelijk een klemlampje aan zet 😉
  ….daar is over nagedacht.
  Die van Anouk B vind ik ook gaaf, alleen dan bevestig je die steigerhouten planken aan de muur?? Vond ik een beetje zonde en ik wilde graag een randje bovenop zodat je er nog wat op kan zetten.
  Ben benieuwd wat jij kiest, ik ga je volgen hoor! 😉

  Beantwoorden
 6. sanne pol 11 november 2012

  haai, leuke blog! ben net zelf ook begonnen: https://sannepolinterieur.blogspot.nl
  nog wat tips? groeten, sanne pol

  Beantwoorden
 7. Dekbedhoezen 27 september 2013

  Het design van de slaapkamers zijn heel erg leuk. Leuk om er ook passende dekbedovertrekken bij te vinden.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *