Eindelijk weer eens een blog! De afgelopen tijd druk geweest met werk en de 2e verjaardag van mijn dochtertje. En alle clichés zijn waar…..wat gaat de tijd toch enorm snel! Donderdag begon het al met trakteren op school. Dus eigenlijk begon het al de avond ervoor met het bakken van cupcakes. Ze waren een groot succes! Vrijdag was ze echt jarig en hebben we natuurlijk eerst gezongen en haar cadeau gegeven. Een IKEA keukentje. Daarna op naar de Efteling, samen met mijn zusje en gezin. Zij is nl. op dezelfde dag jarig. Hoe krijg je het voor elkaar 🙂 En gisteren dan het feestje voor familie en vrienden. Gelukkig was het super lekker weer. Dus de kindjes druk met ijsjes en het zwembadje en de ouders met drankjes en BBQ-en.

In de tussentijd wel weer nieuwe volgers erbij gekregen. Super leuk. Welkom allemaal!
XSUUS
Finally another blog. The last I was busy with work and the 2nd anniversary of my daughter. All the stereotypes are true …. what happens with the time?!
Thursday started with a treat at school, so basically it started the night before making cupcakes. They were a great success. Friday was her real birthday so we sung and give her a gift. An IKEA kitchen. Although a success! The rest of the day we went to de Efteling, together with my sister and family. Yesterday we celebrate it with family and friends. Fortunately we had super nice weather, so everything was outside. Children playing with water and ice cream, and the parents enjoying drinks and  BBQ!
Welcome new followers to my blog. How nice!
XSUUS

Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.