Interieur en wonen is mijn passie en ik vind het erg leuk om hier mee bezig te zijn. Mijn grootste probleem is alleen dat ik heel veel verschillende stijlen leuk vind. En ik moet er altijd op letten dat ik niet teveel van alles wil toevoegen. Vintage, industrieel, strak, Scandinavisch….het liefst heb ik van alles wat. Maar goed, deze keer wel 1 stijl in de hoofdrol. Een impressie van enkele mooie industriële foto’s, industrieel met een vleugje groen. Een erg mooie combinatie, vind je niet?
Ik ben trouwens verliefd op het tijdschriften rek op de laatste foto, heeft iemand die toevallig ook ergens in Nederland te koop gezien?
Have a nice day ***
Interior and living is my passion and I like being busy with that. My biggest problem is that I like a lot of different styles. Vintage, industrial, sleek, Scandinavian …. I prefer everything. Anyway, this time a blog in just one style.An impression of some beautiful industrial photographs , industrial with a touch of green. A nice combination don’t you think?
 
I am also in love with the magazine rack on the last picture, someone who happens to know were to buy it in NL?
Via VTWONEN
Via ElleohBlog
Via VTWONEN
Via April and May
Via Pinterest
Via Klikk 


Via UrbanOutfitters
More Industrial Inspiration photos can be found on my Pinterest board: &INDUSTRIAL
Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.