Al een tijdje ben ik op zoek naar een leuk plekje voor mijn dochtertje. Iets waar ze aan kan zitten om te kleuren en knutselen. Het liefst met een opbergplek voor al dat speelgoed wat ze de afgelopen tijd heeft verzameld. Je wilt toch ook geen huis met overal en nergens speelgoed en zooi. Ik heb in de tussentijd echt wel wat leuke dingen voorbij zien komen, maar nog niet echt wat ik zoek of te duur. Nu was ik vorige week in de kringloopwinkel en liep tegen dit setje aan. 6 euro,- in totaal! Dat kun je nog eens neerzetten en mocht je wat anders zien vervangen.  Evie is er helemaal blij mee en gaat er vaak aan zitten als ze wilt tekenen. Hij past precies tegen de verwarming ombouw en daar kan ze haar tekeningen en knutselwerken ophangen. Ik wilde hem eigenlijk nog opnieuw schilderen en bekleden met plakplastic, maar na goed boenen ziet het er best okay uit. Geen opbergplek, maar daar gebruik ik de legerkist van Combitex voor.

Gezellige zondag! Echt zo’n zondag om te tekenen en knutselen 🙂
xxx

For a while now, I am looking for a nice color and craft corner for my daughter. Ideally with a storage place for all those toys which she have recently collected. Last week I was at the ‘ kringloop’ shop and ran into this set to. 6 euro, – in total!  Evie is totally happy and often go there to sit when she want to draw. He fits right against the heating cabinet and she also can hang her drawings and craft work. I wanted to actually re-painting it, but after a good scrub it looks quite okay. No storage space, but therefore I use the army coffin from Combitex.

Have a nice sunday, a perfect day to paint and craft 🙂
xxx
Pictures by &SUUS

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.