Zo voor het weekend enkele mooie foto’s van dit prachtige huis. Perfectie, bijna te perfect. De houten balken en het plafond,  gebruik van materialen en kleuren, o.a beton, staal en hout. Fantastisch toch?
Ben verliefd op de houten slaapkamermuur!
Geniet van je weekend!
xxx
 
For this weekend some nice pictures of this beautiful home. Perfection, almost too perfect?! 
 The wooden beams and ceiling, use of materials and colors, including concrete, steel and wood. Fantastic right?
In love with the wooden bedroom wall!
 
Enjoy your weekend!
xxx

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.