Yellow & Grey

Al een tijdje geleden heb ik op Pinterest een Yellow & Grey board aangemaakt. Vandaag zag ik weer een foto voorbij komen en het blijft een mooie kleurencombinatie. Het sobere grijs met het frisse en vrolijke geel. Ik heb wat favorieten toegevoegd, voor meer geel en grijs combinaties kun je op mijn pinterest board kijken. Hier staan ook de bronnen vermeld:
http://pinterest.com/ensuus/yellow-grey/
 


The sources of all photos can be found on my Pinterest board &YELLOW&GREY

11 Comments

 1. Smotzy 15 augustus 2012

  Het is inderdaad een mooie combi. Zelf ben ik niet zo van geel, maar juist wel weer heel erg van grijs. Deze combinatie maakt misschien dat ik mijn visie op geel moet gaan bijstellen 😉

  Beantwoorden
  • &SUUS 15 augustus 2012

   Ik snap het….was ook geen fan van geel, maar inderdaad met de juiste combinatie. Van de winter ook weer veel okergele teinten in de kleding. Zal dus op interieur gebied ook nog wel even blijven!

   Beantwoorden
 2. Lisanne van de Klift 15 augustus 2012

  Ik hou van deze combi! Mooi en sprekend! Ik ga weer ’s een kijkje nemen op je Pinterest board 🙂
  Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je mooie kleine meisje! En bedankt voor je tip over het plaid met kruisjes. Ik geloof dat ik het ook nog maar even bij bewonderen houd. Phoe! Prijzig met een hoofdletter!!!

  Liefs Lisanne

  Beantwoorden
  • &SUUS 15 augustus 2012

   Bedankt voor de felicitaties! En ik blijf ook gewoon maar naar de foto.s van het plaid kijken 🙂 wat een geld. Er komt vast binnenkort wel een remake van de H&M ofzo 🙂

   Liefs!

   Beantwoorden
 3. vanbinnen 15 augustus 2012

  Oh ik ben ook helemaal in een mosterdgele mood, de kussentjes zijn besteld bij HM kan niet wachten….mooi met grijs en zwart wit! Zal nog wat meer inspiratie zoeken op je pinterest board. Het lukt mij niet om mijn board te koppelen aan mijn blog weet jij hoe dat werkt? Groetjes Greta

  Beantwoorden
  • &SUUS 15 augustus 2012

   Hi Greta, klinkt goed….plaats je fotos als ze binnen zijn? Ik weet niet precies wat je bedoeld, maar in je profiel van pinterest kun je je blog opgeven. Bedoel je dat?
   Groetjes!

   Beantwoorden
 4. interieur-coosje 15 augustus 2012

  Suus I Love Yellow!
  Mooie pics… dacht even dat de laatste foto bij jou in huis was genomen…
  Tjus! en veel fun in Zandvoort.

  Beantwoorden
  • &SUUS 15 augustus 2012

   Thx! Het is weer heerlijk hier! Bedoel je die slaapkamer foto? Of die van een woonkamer? Die woonkamer vind ik ook heel gaaf, maar goed blijf nu even bij de zwart-wit en oud roze. Laatst wel wat groen en aqua toegevoegd voor de zomerse gezelligheid 🙂

   Beantwoorden
 5. Miek 15 augustus 2012

  Mooi! Zou zelf niet aan de combi denken, maar ’t werkt erg goed!

  Beantwoorden
 6. Vanessa 15 augustus 2012

  Heel mooie combinatie!

  Beantwoorden
 7. Hege Sletsjøe Morris 16 augustus 2012

  Beautiful mix! Have a nice day! hx

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *