Zoals ik al eerder heb gepost, wil ik met mijn blog ook graag leuke en mooie (woon)winkels met jullie delen, onder de noemer ‘ in de spotlight’. Deze keer is het de beurt aan TutzeStore! Een ontzettend mooie en gezellige woon & lifestyle winkel in hartje Harderwijk. Tutze is opgericht door Guido en Ilse, ze houden allebei van lekker wonen en mooie dingen.  Ze worden blij van spullen die kwaliteit bieden en toch betaalbaar zijn.  En daar word ik ook blij van 🙂 Sowieso verkopen ze zo’n beetje alle merken die ik mooi vind (o.a. Tine K, HK Living, House Doctor, Nordal) en zijn het gewoon erg leuke en servicegerichte mensen! Voorheen bestelde ik al vaak wat online, maar sinds 1 oktober 2011 hebben Guido en Ilse ook een ‘stenen’ winkel! En wat voor een winkel….naast de woonartikelen vind je er ook kleding, sieraden en sjaals. Nu kun je dus ook gezellig even langs en rondsnuffelen. Dat doe ik dus ook zo af en toe. Alleen op pad…me time…ik woon echt totaal niet in de buurt, maar het is het autoritje echt waard. Kun je daarna even het centrum van Harderwijk in of heerlijk lunchen op het gezellige plein. Hieronder vind je wat foto’s die ik van de week heb gemaakt, wil je meer impressies van de winkel? Kijk dan ook even op TutzeStore Facebook!

Allemaal een heel goed en zonnig weekend!
Pictures by &SUUS

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.