Graag wil ik jullie kennis laten maken met dit mooie blog Sommerjenten’s interiorhule  from Lene! Ik hou van deze stijl: stoer, zwart, wit, hout en een beetje humor. Persoonlijke favorieten zijn het klemlampje aan de houten kratjes, de verweerde oude kast met zwart-wit spulletjes erin,  de witte eames stoel met oude man kussen erop,  de kleur grijs op de wand met zwart-witte fotolijstjes, styling in de slaapkamer, uiteraard de Jielde lamp *zucht….I wish* en natuurlijk de boomstam als bijzettafel die buiten staat.

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ben benieuwd…wat zijn jouw favorieten??
Neem een kijkje op haar blog voor nog meer inspiratie!
Klik hier!

I would like to introduce you to this beautiful blog Sommerjenten’s interiorhule from Lene! I love this style: tough, black, white, wood and a little humor. Personal favorites are the clip light on the wooden crates, the weathered old cabinet with black and white stuff in it, the white eames chair with old man pillow, the color gray on the wall with black and white frames, obviously the Jieldé lamp * Sigh…. I wish … * and of course the trunk as side table standing outside.

And so I could go on. I’m curious … what are your favorites??
Take a look at her blog for more inspiration!
Click here!

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.