Dit keer de laatste leuke woonwinkel in de omgeving van Harderwijk: Silo 6. Eerder heb ik al geschreven over de winkels Quip & Co in Putten en TutzeStore in Harderwijk. Als je zoals ik ook niet echt in de buurt woont, kun je deze 3 winkels mooi combineren. Een rondje omgeving Harderwijk!
Waar Quip & Co en Tutzestore midden in het centrum van de plaatsjes liggen, is Silo6 pas geleden verhuisd naar een groter pand op een industrieterrein. Ik bezoek Silo 6 dan ook altijd als laatste, zodat ik daarna weer snel op de snelweg zit. Met een oppervlakte van bijna 3000m2 is dit wel iets heel anders dan de vorige 2 winkels. Je kunt hier echt rondwandelen en de verschillende shop in shops bekijken, o.a. PTMD, Riverdale en Zuiver. Ook hebben ze veel accessoires van andere bekende merken zoals Pol’s Potten en VT Wonen.  Een aparte kinderkamer afdeling vind je achterin op de begane grond, met verschillende meubels en accessoires. Tussendoor zijn ook leuke stijlhoekjes/kamers gecreëerd. Boven vind je de wat grotere meubels met een aparte sloophouten collectie. Hier vind je ook de houten vloeren showroom. Al met al een leuke afsluiting van een rondje wonen in de omgeving Harderwijk!

Alvast veel plezier!
Laat je weten hoe het was :0)
Pictures by &SUUS
Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.