Vandaag wat verschillende bedankjes! 
BEDANKT
Nieuwe volgers en al jullie leuke reacties die ik krijg op mijn blog. Ik ben nu een paar maandjes bezig en jullie lieve reacties zorgen ervoor dat ik het elke keer weer met plezier een blogje schrijf! 
***
BEDANKT
Lieve Lisanne voor het overhandigen van de I heart your blog award! Altijd een eer om van 
iemand met zo’n mooi blog een award te mogen ontvangen. Kijk hier voor wie ze nog meer had genomineerd en voor meer bloginspiratie! 
Xaimarys, voor mijn 2e Liebster blog award! 
***

BEDANKT
Lieve Yvonne, voor de gezellige samenwerking en het beschikbaar stellen van jouw GIVE AWAY op &SUUS! Wil je ook meedoen, klik dan hier voor de give away met vonliving.nl.
***
BEDANKT
1000 volgers op Pinterest….toch best een magisch getal. Wil je &SUUS ook volgen op pinterest?
Klik dan hier
***

And save the best for last…
BEDANKT
Lieve dochter, voor de overheerlijke gebakken baby die je van de week voor me had gemaakt!
:0)
Good night and thank you all!!
XXX


A post to thank some people! 

Welcome to my new followers and thanks for all the nice and sweet words on my blog,Thank you dear Lisanne van der Klift for the I heart your blog award, Thanks Xaimarys,  for my 2nd liebster blog award. Thanks dear Yvonne for our good teamwork and for choosing &SUUS for giving the GIVEAWAY. Thanks followers @pinterest because &SUUS now reached the 1000 followers!! And save the best for last, thanks to my sweet little daughter for the fried baby that you had made for me this week (see last picture ;0))

Good night and thank you all!!
XXX

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.