Today’s favorite: Tierlantijn tafelzeil

Vandaag kwam ik deze gave tafelkleden tegen bij Tierlantijn. Een super leuke winkel, maar helaas te ver weg voor mij. Ze zitten nl. in Groningen. Maar gelukkig hebben ze een webshop, waar je alles online kunt vinden. Naast het tafelzeil verkoopt Ilona de Jong nog veel meer moois! Maar voor vandaag is dit de Today’s favorite. Even bedenken welke ik ga bestellen en in welke maat.

En misschien nog een klein stukje om Evie haar tafeltje mee te bekleden. 
Welke is jullie favoriet?
Gezellige dag!
XXX
Today I came across this cool tablecloths, from Tierlantijn. A super nice store, but unfortunately too far away for me. But fortunately they have a webshop where you can find everything online. Besides tablecloths Ilona de Jong sells more beautiful home deco. But for today, this is the Today’s favorite. Just think what I’m going to order and in what size. And maybe even a little piece for Evie her table (kids corner)
Which is your favorite?
Nice day!
XXX

pictures Tierlantijn

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.