Woonbeurs ‘the story’ & WIN kaarten

De woonbeurs….wat een feestje dit keer! Ik kan wel zeggen dat ik sinds ik op mezelf woon, eigenlijk elk jaar wel naar de woonbeurs ga. 2 jaar geleden was dochterlief praktisch net geboren en de woonbeurs was mijn eerste uitje zonder kind 🙂 Ik moest erheen! Ik ga het liefst op de dag dat ze ‘s avonds ook open zijn. Zo ook dit jaar en het was super! Buiten alle inspiratie, mooie meubels en stands heb ik het meest genoten van alle gezellige mensen die ik heb ontmoet. Mensen met dezelfde passie voor wonen, hoe fijn! Ik heb deze woonbeurs blog dan ook maar in 2-en gesplitst, nu wat instagram foto’s en een verhaaltje, later foto’s van al het woonmoois wat ik heb gezien. Ik begon bij de bloggershuisjes in Design City en ben daar erg lang gebleven 🙂 Wat een drukte en gezelligheid bij Sandra van Goed in Stijl, Ida van IdaInteriorLifestyle, Sandra van AccessorizeyourHome, Christine van House of C en Elvera van Elv’s blog Naast de lieve meiden die ‘live’ aan het bloggen waren *net alsof ze daar tijd voor hadden* kwamen Miranda van LekkerFrisss en Aggy van Aggy’s lifestyle ook nog even speciaal langs voor een meet en greet. Zo leuk om elkaar dan ook even in het ‘eggie’gezien te hebben.  
                           
Toen toch maar een snel rondje woonbeurs, waar ik bleef hangen bij LivvLifestyle. Wat een leuk mensen en gave stand. Murielle van KLBR22 kwam ook even langs….handig, wist ik gelijk waar ik zeker even naar toe moest. Vond het 101 huis erg gevarieerd, maar daarover later meer!
Nu echt een rondje woonbeurs….WOONbeurs, maar wonen en fashion gaan natuurlijk goed samen 🙂 En ik kon deze tas van van Aliluma, echt niet laten hangen. Ze zijn gemaakt van oude zeilen van vissersboten.

Daarna weer even langs de bloggershuisjes waar ik nog zelf ‘winkeltje’ en ‘ervaren blogger’ heb gespeeld, zodat Sandra en Ida even konden eten. Staat me wel toch? :0)
Nog even koffie halen en een klein rondje met Elvera. Hier Elvera in actie, wat maakt ze er toch mooie foto’s van. Check haar blog over de woonbeurs. Tja en speciaal voor Elvera moest deze foto natuurlijk in het zwart -wit :0)
En als laatste…zie hier hoe de WINNENDE woonwens wordt opgehangen…
:0)
Dag woonbeurs…..tot volgend jaar!!!
Wil je dit weekend ook nog naar de woonbeurs? Laat dan een berichtje achter op mijn blog, of op mijn facebookpagina! Dan laat ik vanavond na 00.00 uur nog weten wie deze kaarten heeft gewonnen. Je ontvangt een code waarmee je een e-ticket kunt afdrukken.
Laat je weten hoe het was?
Goed weekend!!

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.