Woonbeurs: mijn favoriet 101woonideeën

Ik heb echt nog nooit zolang over een blog gedaan als deze keer. Welke foto’s ga je plaatsen van alle foto’s die je hebt gemaakt? En allemaal in 1 post? Of meerdere? Ik heb er nu voor gekozen om te beginnen met mijn favoriete huis dit keer: 101 woonideeën! Een heel origineel huis met verschillende stijlen en heel veel kleuren. Mooie producten en veel verschillende materialen. Om te beginnen mijn favoriete foto, terwijl ik eigenlijk niets met paars heb. Maar die lampjes, in combinatie met het kastje, de letter. Wauw!  Voor de rest neon roze, koper, groen, oud en nieuw, ik heb het allemaal voorbij zien komen. Een huis bomvol inspiratie!

Pictures by &SUUS

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.