In de spotlight: Silo 6

Dit keer de laatste leuke woonwinkel in de omgeving van Harderwijk: Silo 6. Eerder heb ik al geschreven over de winkels Quip & Co in Putten en TutzeStore in Harderwijk. Als je zoals ik ook niet echt in de buurt woont, kun je deze 3 winkels mooi combineren. Een rondje omgeving Harderwijk!
Waar Quip & Co en Tutzestore midden in het centrum van de plaatsjes liggen, is Silo6 pas geleden verhuisd naar een groter pand op een industrieterrein. Ik bezoek Silo 6 dan ook altijd als laatste, zodat ik daarna weer snel op de snelweg zit. Met een oppervlakte van bijna 3000m2 is dit wel iets heel anders dan de vorige 2 winkels. Je kunt hier echt rondwandelen en de verschillende shop in shops bekijken, o.a. PTMD, Riverdale en Zuiver. Ook hebben ze veel accessoires van andere bekende merken zoals Pol’s Potten en VT Wonen.  Een aparte kinderkamer afdeling vind je achterin op de begane grond, met verschillende meubels en accessoires. Tussendoor zijn ook leuke stijlhoekjes/kamers gecreëerd. Boven vind je de wat grotere meubels met een aparte sloophouten collectie. Hier vind je ook de houten vloeren showroom. Al met al een leuke afsluiting van een rondje wonen in de omgeving Harderwijk!

Alvast veel plezier!
Laat je weten hoe het was :0)
Pictures by &SUUS

6 Comments

 1. Elv's 17 september 2012

  Jaahhaaah leuk Suus… ben er een tijdje geleden geweest… ziet er nu alweer anders uit! Mooie impressie… mooie plaatjes… snel weer een combi bezoekje met Tutze! Fijne avond x

  Beantwoorden
 2. Met Melk & Suiker 17 september 2012

  Leuke inspiratie. Is voor mij echt bijna 5 of 6 jaar geleden dat ik er ben geweest. Zat het nog in het pand aan de haven. Leuk om weer eens te gaan kijken!

  Beantwoorden
 3. lia 18 september 2012

  Het zal wel even duren voor ik je dat kan vertellen, maar ik ga dat zeker een keer doen. Bedankt voor je tips.
  Groet Lia

  Beantwoorden
 4. interieur-coosje 18 september 2012

  Leuke post Suus. Ben bij alle drie nog nooit geweest! Dus als weer een rondje gaat? call me @haha

  Beantwoorden
  • &SUUS 19 september 2012

   Is goed!!! We krijgen het druk met al die rondjes 🙂

   Beantwoorden
 5. vanbinnen 19 september 2012

  Leuk hoor, moet ook maar eens een rondje Harderwijk doen! Maar eerst volgende week naar de woonbeurs.. Groetjes Greta

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *