In de spotlight: TutzeStore

Zoals ik al eerder heb gepost, wil ik met mijn blog ook graag leuke en mooie (woon)winkels met jullie delen, onder de noemer ‘ in de spotlight’. Deze keer is het de beurt aan TutzeStore! Een ontzettend mooie en gezellige woon & lifestyle winkel in hartje Harderwijk. Tutze is opgericht door Guido en Ilse, ze houden allebei van lekker wonen en mooie dingen. Β Ze worden blij van spullen die kwaliteit bieden en toch betaalbaar zijn. Β En daar word ik ook blij van πŸ™‚ Sowieso verkopen ze zo’n beetje alle merken die ik mooi vind (o.a. Tine K, HK Living, House Doctor, Nordal) en zijn het gewoon erg leuke en servicegerichte mensen! Voorheen bestelde ik al vaak wat online, maar sinds 1 oktober 2011 hebben Guido en Ilse ook een ‘stenen’ winkel! En wat voor een winkel….naast de woonartikelen vind je er ook kleding, sieraden en sjaals. Nu kun je dus ook gezellig even langs en rondsnuffelen. Dat doe ik dus ook zo af en toe. Alleen op pad…me time…ik woon echt totaal niet in de buurt, maar het is het autoritje echt waard. Kun je daarna even het centrum van Harderwijk in of heerlijk lunchen op het gezellige plein. Hieronder vind je wat foto’s die ik van de week heb gemaakt, wil je meer impressies van de winkel? Kijk dan ook even op TutzeStore Facebook!

Allemaal een heel goed en zonnig weekend!
Pictures by &SUUS

11 Comments

 1. Goed in Stijl 7 september 2012

  WOW! Wat een mooie winkel!

  Beantwoorden
 2. interieur-coosje 7 september 2012

  Ziet er hartstikke leuk uit Suus! ik vind het knap dat jij regelmatig “even” in de auto stapt om naar Harderwijk te crossen…. Dan moet het het waard zijn! Fijn weekend!

  Beantwoorden
 3. Miranda 7 september 2012

  Wat een geluk dat ik toch in Harderwijk woon haha! Het is zeker een mooie winkel en eigenlijk is alles wat er verkocht wordt gewoon gaaf! Da’s wel een ritje waard he.
  Meld je de volgende x anders ff, dan drink ik wel gezellig een bakkie mee op het terras πŸ˜‰

  Beantwoorden
 4. Claudia 8 september 2012

  Mijn kievekingswinkel! Leuk om de laatste nieuwe spullen te kunnen zien!

  Beantwoorden
 5. Lisanne van de Klift 8 september 2012

  Ja, je hebt me overtuigd! De volgende keer als ik Silo 6 bezoek, rijd ik nog even door naar Tutze. Thanx! Ook bedankt voor het promoten van de giveaway op mijn blog πŸ™‚ Lief!!! Fijne dag!

  Beantwoorden
 6. lia 8 september 2012

  Ik ga er niet zomaar even naartoe omdat het een beetje uit de buurt is. Maar ben er wel geweest, en het zag er toen al super uit.
  En is zeker een bezoekje waard.

  Beantwoorden
 7. Xaimarys 9 september 2012

  Hello! I love your blog and I am a new follower, because I think your blog is really great, I’ve nominated you for a Liebster Award! Check out my blog for more details, and well done!

  Xaimarys ♡
  http://www.ajumbled-mess.blogspot.com

  Beantwoorden
 8. Martine vianen 9 september 2012

  Via flavourites al eerder bij Tuzte Store webshop uitgekomen. Erg mooie spullen.
  Ben nog niet eerder in de winkel geweest, misschien combineren met Dolfinarium?

  Beantwoorden
 9. Flisan 11 september 2012

  Thanks a lot for the nice comments on my blog:-) it is appreciated!!
  Good that you found me, so that I found you ! I love your blog, lots of fantastic pictures here, and great inspiration!
  Your contribution to the challenge Behind my Door, is fantastic! I love it.
  Good luck!
  You have a new follower as well – take care and enjoy your week πŸ™‚
  best wishes Flisan

  Beantwoorden
 10. Christine Stevense 12 september 2012

  Moest toch maar eens afreizen naar Harderwijk! Niet echt naast de deur, maar inderdaad in combinatie met een dagje uit vast een aanrader! Fijne blog Suus! :o))

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *