Woonbeurs: mijn favoriet 101woonideeën

Ik heb echt nog nooit zolang over een blog gedaan als deze keer. Welke foto’s ga je plaatsen van alle foto’s die je hebt gemaakt? En allemaal in 1 post? Of meerdere? Ik heb er nu voor gekozen om te beginnen met mijn favoriete huis dit keer: 101 woonideeën! Een heel origineel huis met verschillende stijlen en heel veel kleuren. Mooie producten en veel verschillende materialen. Om te beginnen mijn favoriete foto, terwijl ik eigenlijk niets met paars heb. Maar die lampjes, in combinatie met het kastje, de letter. Wauw!  Voor de rest neon roze, koper, groen, oud en nieuw, ik heb het allemaal voorbij zien komen. Een huis bomvol inspiratie!

Pictures by &SUUS

10 Comments

 1. vosges paris 29 september 2012

  Ik vond t ook een huis vol verrasingen 😉

  Beantwoorden
 2. Le Style 30 september 2012

  Genieten de Posts over de woonbeurs. Zelf dit jaar helaas door andere dingen geen tijd ….. Super om dan deze sfeer &Style foto’s te zien! Hoorde al meer enthousiaste verhalen over het 101 WI huis. De combi oud en nieuw is super. Fijn dat je zo genoten hebt en veel inspiratie hebt opgedaan! Wat ga je ermee doen?

  Happy Sunday!

  Beantwoorden
 3. Elv's 30 september 2012

  Ja het was echt heel gevarieerd ook… mooie foto’s… gaaf dat paars! Het blijft geweldig om alles terug te zien… zo veel moois! Fijne zondag 🙂

  Beantwoorden
 4. Martine vianen 30 september 2012

  Wat een mooie foto’s. Wat een mooie huizen weer van de woonbladen zeg. Elk jaar weer een prestatie. Leuke zondag!

  Beantwoorden
 5. Met Melk & Suiker 30 september 2012

  mooie foto’s! Leuk om via alle blogs vanuit huis de woonbeurs een beetje ‘live’ mee te maken x

  Beantwoorden
 6. lia 30 september 2012

  De foto’s vind ik erg mooi, en ik zie ook wel dingen die ik leuk vind.
  Ook leuk dat we zo een beetje mee kunnen genieten van de woonbeurs.

  Beantwoorden
 7. Marieke 30 september 2012

  Ziet er heel mooi uit!
  Volgend jaar ga ik zeker en dan kom ik naar jou &Suus blog huisje 🙂

  TROTS op jou!
  Je vriendinnetje!

  Beantwoorden
 8. Philly 30 september 2012

  het 101 huis was ook mijn favoriet, heel goed uitgewerkt al die kamers
  ik vind het ook grappig om te zien hoe iedereen weer net andere foto’s heeft van hetzelfde huis, ik ontdek steeds weer nieuwe dingen.

  Beantwoorden
 9. Miek 5 oktober 2012

  Leuk leuk leuk!!!!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *