Woonbeurs ‘the story’ & WIN kaarten

De woonbeurs….wat een feestje dit keer! Ik kan wel zeggen dat ik sinds ik op mezelf woon, eigenlijk elk jaar wel naar de woonbeurs ga. 2 jaar geleden was dochterlief praktisch net geboren en de woonbeurs was mijn eerste uitje zonder kind πŸ™‚ Ik moest erheen! Ik ga het liefst op de dag dat ze ’s avonds ook open zijn. Zo ook dit jaar en het was super! Buiten alle inspiratie, mooie meubels en stands heb ik het meest genoten van alle gezellige mensen die ik heb ontmoet. Mensen met dezelfde passie voor wonen, hoe fijn! Ik heb deze woonbeurs blog dan ook maar in 2-en gesplitst, nu wat instagram foto’s en een verhaaltje, later foto’s van al het woonmoois wat ik heb gezien. Ik begon bij de bloggershuisjes in Design City en ben daar erg lang gebleven πŸ™‚ Wat een drukte en gezelligheid bij Sandra van Goed in Stijl, Ida van IdaInteriorLifestyle, Sandra van AccessorizeyourHome, Christine van House of C en Elvera van Elv’s blog Naast de lieve meiden die ‘live’ aan het bloggen waren *net alsof ze daar tijd voor hadden* kwamen Miranda van LekkerFrisss en Aggy van Aggy’s lifestyle ook nog even speciaal langs voor een meet en greet. Zo leuk om elkaar dan ook even in het ‘eggie’gezien te hebben.  
                           
Toen toch maar een snel rondje woonbeurs, waar ik bleef hangen bij LivvLifestyle. Wat een leuk mensen en gave stand. Murielle van KLBR22 kwam ook even langs….handig, wist ik gelijk waar ik zeker even naar toe moest. Vond het 101 huis erg gevarieerd, maar daarover later meer!
Nu echt een rondje woonbeurs….WOONbeurs, maar wonen en fashion gaan natuurlijk goed samen πŸ™‚ En ik kon deze tas van van Aliluma, echt niet laten hangen. Ze zijn gemaakt van oude zeilen van vissersboten.

Daarna weer even langs de bloggershuisjes waar ik nog zelf ‘winkeltje’ en ‘ervaren blogger’ heb gespeeld, zodat Sandra en Ida even konden eten. Staat me wel toch? :0)
Nog even koffie halen en een klein rondje met Elvera. Hier Elvera in actie, wat maakt ze er toch mooie foto’s van. Check haar blog over de woonbeurs. Tja en speciaal voor Elvera moest deze foto natuurlijk in het zwart -wit :0)
En als laatste…zie hier hoe de WINNENDE woonwens wordt opgehangen…
:0)
Dag woonbeurs…..tot volgend jaar!!!
Wil je dit weekend ook nog naar de woonbeurs? Laat dan een berichtje achter op mijn blog, of op mijn facebookpagina! Dan laat ik vanavond na 00.00 uur nog weten wie deze kaarten heeft gewonnen. Je ontvangt een code waarmee je een e-ticket kunt afdrukken.
Laat je weten hoe het was?
Goed weekend!!

10 Comments

 1. Elv's 28 september 2012

  Suus… wat een superpost!!! Wat was het gezellig he… en idd zo leuk om elkaar in het eggie te zien en… samen op fototour of… gingen we nou om koffie πŸ™‚ fijn weekend x

  Beantwoorden
 2. Leuk en nogmaals dankjewel! :)) En wat wij nu heel graag willen weten…welke tas is het geworden? πŸ˜‰

  Beantwoorden
 3. Lynda 28 september 2012

  ennn dan kunnen ze meteen morgen bij ONS langskomen!!!:D

  Beantwoorden
 4. interieur-coosje 28 september 2012

  Mag ik mee doen? ben zo kort geweest en heb zoveel niet gezien. Zo jammer! had er anders de hele avond bij kunnen blijven. Ik wil eigenlijk zondag nog een keer. Dus wie weet maak ik kans? Suus welke tas heb je gekocht?
  Hele leuke post overigens!
  Steef

  Beantwoorden
 5. KLBR//22 28 september 2012

  Leuke post Suus! Ik ben zelf al een hele poos de trotse eigenaar van het make up tasje Follow Your Star van Ali Lamu. Maar stiekem ben ik een beetje jaloers op jouw super toffe tas! πŸ˜‰

  Beantwoorden
 6. Lisanne van de Klift 29 september 2012

  Mooie foto’s!!! Erg leuk om je ervaringen te lezen!

  Beantwoorden
 7. Marieke 29 september 2012

  Suus, ik hang aan je lippen πŸ™‚ Ik heb namelijk echt geen tijd om te gaan….ja dat is een woonZONDE! Maar wat leuk om het via jou te belev(z)en.

  Beantwoorden
 8. Marieke 29 september 2012

  Ben wel heel benieuwd wat jou woonwens is…..

  Beantwoorden
 9. WitZandGrijs 2 oktober 2012

  Hey Suus,

  Great dat ik even met je mee kon kijken op je blog over de Woonbeurs. Ik had geen tijd om te gaan. Ja hoe erg, maar gewoon te druk.
  IK las ook op FB dat het een beetje tegenviel, dat weet ik dus niet.
  Mooie sfeerbeelden op je post, en achter dat buro als blogster staat je zeker prima. Volgend jaar moet ik echt weer gaan.
  Groetjes

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *