In het huis van Ariadne veel wit teinten, koper, hout en rood. Een mooie combinatie, waar jezelf misschien niet zo snel aan zou denken. Ik in ieder geval niet 🙂 Ook hier weer het prachtige tegelbehang van NLXL. Het zijn echt net echte tegels, door de dieptewerking met de ‘ afgebroken’ stukjes. En natuurlijk de industriële stoeltjes van Quip & Co gespot, wat staan ze er mooi! Tussendoor nog een foto van de tassen van Ali Lamu. Deze stonden niet eens in de buurt van het Ariadne huis, maar ik vond ze qua kleur zo mooi bij deze foto’s passen 🙂
Bedankt voor al jullie leuke reacties……als je begint met zo’n blog vraag je je echt af wie er op jouw stukjes en foto’s zitten te wachten. Het is eerlijk gezegd doodeng om te beginnen….hoe leuk is het dan om zulke enthousiaste reacties te krijgen. Bedankt!!!
XXX

Pictures by &SUUS

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.