Iedereen ontzettend bedankt voor alle leuke reacties op deze GiveAway! Vele van jullie hebben de actie ook nog eens gepromoot op Facebook, Blog of Twitter. Super bedankt! Ik heb een excel lijst gemaakt met alle deelnemers en je er een keer extra in gezet als je de actie had gedeeld.Daarna alle nummers ingevoerd en op de knop gedrukt 🙂  And the WINNER is…….tromgeroffel…….!
Heidi (Chrissie en Heidi) Gefeliciteerd met de cadeaubon van 25,- euro van vonliving.nl. Als je even je adresgegevens mailt, dan sturen we je deze zsm op. Omdat er zulke leuke reacties zijn gegeven geeft vonliving.nl nog 10% korting weg voor alle andere deelnemers van deze actie. Om jullie te bedanken! Dit geldt tot 14 oktober, gebruik code ‘giveawayensuus’ bij je bestelling.
Yvonne, heel erg bedankt voor het sponsoren van deze Give Away actie. Ik vond het super om met jou deze actie te mogen doen!Thank you so much for all the nice reactions on this giveaway. Many of you have promoted the giveaway on their Facebook, Blog of Twitter. Thanks for the support! I made ​​a excel list of everyone who entered the giveaway and of course double opportunities for those who shared. And the winner is…..
Heidi (Chrissie en Heidi) Congratulations with your giftcard of 25,- EUR. If you send me an email with your adress, the prize will be send to you as soon as possible. Because there were such nice comments, vonliving.nl still gives 10% discount off for all participants of this action. Use code ‘giveawayensuus’ This applies to 14 October
Yvonne, thank you very much for sponsoring this Giveaway action. I found it great to work with you on this action!

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.