En vandaag weer ballonnen…..for me, me and me 🙂 Heb dan wel niet gewonnen, maar ik ben 3e geworden bij de challenge van Hege in France.  Uiteraard de nummers 1 en 2 ook gefeliciteerd!! Ik wist in eerste instantie niet eens wat je kon winnen, maar naamsbekendheid voor je blog is eigenlijk al de mooiste prijs! En ik ben ook nog eens blij dat ik 3e ben geworden, want die prijs vond ik het leukste 🙂 Een kussen van 70,- euro naar keuze uitzoeken bij Yellow Velvet. Ik wil dan ook iedereen bedanken die voor me gestemd heeft. THX!! Ik had al heel wat mooie kussens gespot…maar ik lees nu dat ik uit een aantal merken kan kiezen. Hieronder een kleine selectie. Ik heb er al 1 uitgekozen, welke vinden jullie het mooiste?

En voor nog wat meer kussen inspiratie hier wat andere kussens die ik wel erg leuk vind. Uit de categorie RED and DEATH 🙂  

  THX Hege for this challenge, it was so much fun. Can’t wait for your next challenge!

Pictures by Yellow Velvet

And today again balloons ….. for me, me and me 🙂  I became 3rd at the challenge from Hege in France And I am super happy that I’ve become the third. That price I thought it was most fun. A pillow of your choice to find out at Yellow Velvet. I would therefore like to thank everyone VERY much who voted for me. THX! I had a lot of nice pillows spotted … but now I read that I can choose from a number of brands. Below is a small selection. I’ve already chosen one, what do you like best?

And for some more inspiration some other pillows I liked initially. In the category RED and DEATH 🙂

  THX Hege for this challenge, it was so much fun. Can’t wait for your next challenge!

Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.