Zo vandaag even tijd om Evie haar kidscorner een beetje aan te passen, we hebben het maar gelijk omgedoopt tot Playground 🙂 Looplamp opgehangen voor wat meer licht, altijd handig nu de winter er aankomt. Met stippen masking tape de stoeltjes veranderd en ‘ follow your dreams’ om haar tafeltje geplakt.  En natuurlijk met Make your own Banner (te koop bij Een Nieuw Avontuur) de tekst playground gemaakt. Ik ben nu nog op zoek naar ijzeren mandjes, die ik aan de muur kan hangen….dus als iemand weet waar ik die kan kopen. Let me know! Voor nu een hele fijne dag. Wij gaan zo lekker naar de playground buiten…oftwel, de speeltuin 🙂

Zonnige dag! Enne…..don’t forget to play 🙂
Pictures by &SUUS
 
So today some time to change Evie her kids corner a bit. We also changed it to Playground 🙂 Hand lamp hung for some more light, always handy as winter arrives. Dots masking tape for a little change of the chairs . “follow your dreams” stick to her table. And of course with Make your own Banner (for sale at the Een nieuw Avontuur) the text playground made​​. I’m still looking for iron baskets, which I can hang on the wall …. so if anyone knows where I can buy. Let me know! For now, good day. We are gonna enjoy the weather and go to the ‘ outside’ playground 🙂
Sunny day! And….. do not forget to play 🙂

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.