Give Away: Livv Lifestyle *CLOSED*

De ene Give Away is pas net weggegeven of er is alweer een nieuwe te winnen! Deze keer een leuke set van Livv Lifestyle. Een winkel met voornamelijk Scandinavische woonmerken. Ik leerde de spontane eigenaresse Gerrie kennen op de woonbeurs dit jaar. Zij stonden voor het eerst samen met andere webshops in het webshopstraatje. Livv had een mooie stand met een groot aantal van de artikelen die ze verkopen. De House Doctor bank met verschillende kussens viel direct op. Op de foto erachter zie je een enorme banner van het huis waar Gerrie met haar gezin woont. Een echt familiehuis, want op de foto staat nog haar opa! We raakte leuk aan de praat over wonen en bloggen en zo is onze give away actie geboren :0) 
Wat kun je winnen? 
Een A3 poster en theedoek met Scandinavische print, van het Finse merk Polka Jam t.w.v. 32,50 EUR. Zin om de keuken even op te frissen met een kleine aanpassing? Dan zou ik zeker meedoen! 
Wat moet je doen?
1) Laat op deze post een berichtje achter waarin je laat weten dat je meedoet
2) Like Livv Lifestyle op FB of volg op Twitter
3) Like &SUUS op Facebook, of wordt lid van mijn blog
En wanneer je extra kans wilt maken, deel je deze post op je blog, Facebook en/of twitter!
Meedoen kan tot zondag 28 oktober
Good Luck!!!

Nog even verder kijken wat Livv nog meer voor leuks heeft? 
The previous Giveaway is just given away or there is yet another to win! This time a nice set of Livv Lifestyle. A shop with mostly Scandinavian brands. I met the spontaneous owner Gerrie at the ‘woonbeurs’  fair this year. They were there for the first time together with other webshops in the ‘ webshopstreet’ Livv had a beautiful stand with many of the items they sell. The House Doctor sofa with pillows I noticed immediately. On the picture you can see a huge banner behind the house where Gerrie with her family lives. A real familyhouse, because on the picture you see her grandfather! We talked about living and blogging and so is our giveaway action born: 0)

What can you win?
An A3 poster and towel with Scandinavian print of the Finnish brand Polka Jam worth € 32.50. Feel like to refresh the kitchen with a little modification? I would definitely join!

What should you do?
1) Leave a message on this post when you let us know you join
2) Like Livv Lifestyle on FB or follow on Twitter
3) Like & Suus on Facebook, or join my blog

And if you want to make extra chance, share this post on your blog, Facebook/ twitter!
You can participate to Sunday October 28

Good Luck!!

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.