Er zijn veel meer mensen die de mascotte van Artis, net zo geweldig vinden als ik! Zo zag ik van de week een oproep van Carla van Met Melk en Suiker om je foto’s van Artis de Partis op te sturen. Carla heeft een super leuk blog, die ik al een hele tijd volg. Persoonlijke stukjes, DIY projecten, mooie foto’s en natuurlijk gaat het ook over wonen, interieur & styling. Ik doe dan ook graag mee en hierbij mijn bijdrage voor Artis de Partis part II

Ik heb Artis de Partis gekregen als kraamcadeautje bij de geboorte van Evie. Even voordat ik met zwangerschapsverlof ging, hadden we een afdelingsuitje in Artis. Ik heb toen ‘ subtiel’  de hint laten vallen bij een collega, dat ik Artis de Partis wel een leuk kraamcadeau zou vinden 🙂 Mijn lieve collega begreep de hint en Artis de Partis was 1 mijn eerste kraamcadeautjes! Hij staat nu bij Evie op haar kamer, naast zijn vriendje de poes. Schattig toch hoe hij zijn arm om die van poes heen legt? Maar hij kan net zo goed beneden bij ons op de bank zitten. Dan houdt hij ons, samen met nog een andere sokkenpop, gezelschap. Wil je nog meer foto’s van Artis de Partis zien? Of heb jezelf ook een Artis de Partis? Neem dan een kijkje op het blog van Met Melk en Suiker!

Picture by &SUUS

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.