Blog tip: Forever Love by Astrid Lindgren

Vandaag 1 van mijn favoriete blogs, namelijk die van Astrid Lindgren ” Forever Love” En daar moet je bijna wel verliefd op worden. Een prachtig blog met heel veel foto’s van haar mooie Scandinavische huis. Veel wit en zwart in combinatie met hout, met hier en daar wat kleur accenten. Mijn favorieten? Om te beginnen de prachtige keuken. Wit met een mooie kleur hout als werkblad, de stoere industriële barkrukken, en het verlaagd plafond met afzuigsysteem. Het zwart witte IKEA kleed en de lijstjes met de libelle en vlinder. Natuurlijk de Eames rocker en eetstoelen, de Jielde lamp. En de lamp in de woonkamer, ik denk dat deze van Ay illuminate is. En als laatste uiteraard de boomstam 🙂 en het & teken. Die laatste 2 lagen erg voor de hand. Eigenlijk had ik al haar foto’s wel over kunnen nemen, ik vind ze allemaal even mooi. Mocht je ook van deze stijl houden zou ik zeker een kijkje nemen!

En dan nog even over mijn eigen blog. Ik wil graag even iedereen even bedanken voor alle leuke en lieve berichtjes! Natuurlijk ook alle nieuwe volgers bedankt. Zo leuk als je een beetje publiek hebt als je schrijft 🙂

THX!!
xoxox

Today a lovely blog tip, that of Astrid Lindgren “Forever Love” .A wonderful blog with lots of photos of her beautiful Scandinavian home. Many white and black, with here and there some color accents. My Favorites? To begin the beautiful kitchen. White with a nice color wood worktop, the tough industrial stools, and the lowered ceiling with extraction system. The black and white IKEA rug and the lists of the dragonfly and butterfly, also from IKEA. Of course the Eames rocker and chairs, the Jieldé lamp. And finally the trunk 🙂 and the & character. Those last 2 were very obvious. Actually I could place al here pictures, I love them all. If you love this style, I would definitely take a look!

I also would like to thank everyone who always leave a nice message. And thank you new followers. Its so much fun!
THX!
xoxo
Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.