Last minute tip: Happy Halloween

HAPPY HALLOWEEN!
In mijn vorige post over Halloween vertelde ik al dat ook deze feestdag steeds meer komt overwaaien uit Amerika. Hmmm…waaien…Amerika. Dat is een ander verhaal 🙂 Maar dat het hier inmiddels ook een beetje leeft heb ik gemerkt. Ik kreeg veel reacties op mijn blog, Evie kwam met een geschilderde pompoen thuis en de winkels liggen ook vol met ‘enge’ producten. Ook kregen we een mailtje van de buurtvereniging. Dat er vanavond kindjes langs konden komen. Dus we hebben snel maar wat snoep in huis gehaald. Misschien een last minute tip :0) 
Trick or treat!!!
Voor meer Halloween inspiratie check: https://ensuus.nl/2012/10/halloween.html
Picture by &SUUS

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.