3e FINAL HEGE

En vandaag weer ballonnen…..for me, me and me 🙂 Heb dan wel niet gewonnen, maar ik ben 3e geworden bij de challenge van Hege in France.  Uiteraard de nummers 1 en 2 ook gefeliciteerd!! Ik wist in eerste instantie niet eens wat je kon winnen, maar naamsbekendheid voor je blog is eigenlijk al de mooiste prijs! En ik ben ook nog eens blij dat ik 3e ben geworden, want die prijs vond ik het leukste 🙂 Een kussen van 70,- euro naar keuze uitzoeken bij Yellow Velvet. Ik wil dan ook iedereen bedanken die voor me gestemd heeft. THX!! Ik had al heel wat mooie kussens gespot…maar ik lees nu dat ik uit een aantal merken kan kiezen. Hieronder een kleine selectie. Ik heb er al 1 uitgekozen, welke vinden jullie het mooiste?

En voor nog wat meer kussen inspiratie hier wat andere kussens die ik wel erg leuk vind. Uit de categorie RED and DEATH 🙂  

  THX Hege for this challenge, it was so much fun. Can’t wait for your next challenge!

Pictures by Yellow Velvet

And today again balloons ….. for me, me and me 🙂  I became 3rd at the challenge from Hege in France And I am super happy that I’ve become the third. That price I thought it was most fun. A pillow of your choice to find out at Yellow Velvet. I would therefore like to thank everyone VERY much who voted for me. THX! I had a lot of nice pillows spotted … but now I read that I can choose from a number of brands. Below is a small selection. I’ve already chosen one, what do you like best?

And for some more inspiration some other pillows I liked initially. In the category RED and DEATH 🙂

  THX Hege for this challenge, it was so much fun. Can’t wait for your next challenge!

10 Comments

 1. Zoete Kers 10 oktober 2012

  gefeliciteerd!

  Ik vind het eerste kussen mooi! ♥
  Fijne dag vandaag!

  Beantwoorden
 2. Hege Sletsjøe Morris 10 oktober 2012

  Congratulations!! Well deserved!
  Yellow Velvet has got a really nice collection
  of cushions to choose from. 🙂
  hx

  Beantwoorden
 3. Tante Jannie 10 oktober 2012

  Gefeliciteerd! En wat een toffe prijs zeg!

  Beantwoorden
 4. interieur-coosje 10 oktober 2012

  Leuk Suus! welke kies je? ik vind de skulls leuk, of het uiltje van Donna Wilson. Staat onze date nog volgende week donderdag (avond).
  Spreek je!
  Steef

  Beantwoorden
  • &SUUS 10 oktober 2012

   Ja, helaas mag ik daar niet uit kiezen, die had ik ook al gespot 🙂
   Mocht uit 4 merken, voorbeelden daarvan zijn die eerste 4.
   Ja! Onze date staat nog. Mail je wel even hoelaat en waar!
   Gezellig!
   Liefs Suus

   Beantwoorden
 5. Lisanne van de Klift 10 oktober 2012

  Gefeliciteerd!!! Super gaaf, ben blij voor je! Ik vind nummer 5 gaaf. Ben benieuwd welke je gaat kiezen. Echt leuk!!! Stemmen heeft geholpen 😉

  Liefs Lisanne

  Beantwoorden
 6. Martine vianen 11 oktober 2012

  HG Suus! Derde plek, mooi hoor! Kussentjes is altijd moeilijk kiezen.
  Succes ermee…. Fijne dag!

  Beantwoorden
 7. Clotilde 11 oktober 2012

  Congratulations Suzanne, we love your picture.
  It’s so nice from you to say that it was the prize you wanted most. I’ll contact you by email pretty soon.
  Clotilde from Yellow Velvet

  Beantwoorden
 8. Aggy 13 oktober 2012

  Gefeliciteerd! Xx Aggy

  Beantwoorden
 9. Hege Sletsjøe Morris 26 oktober 2012

  Hi
  Yellow Velvet has emailed you, but you’ve not replied.
  Can you please contact them. Thank you!
  have a nice weekend! hx

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *