Artis de Partis

Er zijn veel meer mensen die de mascotte van Artis, net zo geweldig vinden als ik! Zo zag ik van de week een oproep van Carla van Met Melk en Suiker om je foto’s van Artis de Partis op te sturen. Carla heeft een super leuk blog, die ik al een hele tijd volg. Persoonlijke stukjes, DIY projecten, mooie foto’s en natuurlijk gaat het ook over wonen, interieur & styling. Ik doe dan ook graag mee en hierbij mijn bijdrage voor Artis de Partis part II

Ik heb Artis de Partis gekregen als kraamcadeautje bij de geboorte van Evie. Even voordat ik met zwangerschapsverlof ging, hadden we een afdelingsuitje in Artis. Ik heb toen ‘ subtiel’  de hint laten vallen bij een collega, dat ik Artis de Partis wel een leuk kraamcadeau zou vinden 🙂 Mijn lieve collega begreep de hint en Artis de Partis was 1 mijn eerste kraamcadeautjes! Hij staat nu bij Evie op haar kamer, naast zijn vriendje de poes. Schattig toch hoe hij zijn arm om die van poes heen legt? Maar hij kan net zo goed beneden bij ons op de bank zitten. Dan houdt hij ons, samen met nog een andere sokkenpop, gezelschap. Wil je nog meer foto’s van Artis de Partis zien? Of heb jezelf ook een Artis de Partis? Neem dan een kijkje op het blog van Met Melk en Suiker!

Picture by &SUUS

17 Comments

 1. Marieke 18 oktober 2012

  Wat een toeval dze blog! Wij gaan morgen naar de dierentuin. Naar Artis, op mijn verzoek. Want….ik wil zo graag een Artis de Partis 🙂
  (nu ga ik je blog nog even lezen, want ik heb eigenlijk alleen de titel en de foto bekeken)

  Beantwoorden
 2. &SUUS 18 oktober 2012

  Hahaha, nou zo gek vind ik het niet dat wij hem beide leuk vinden 🙂 Alvast veel plezier morgen, het wordt een super mooie dag. Lekker hoor….enjoy! xoxox

  Beantwoorden
 3. Marieke 18 oktober 2012

  Ik had ook eens gezien dat Artis de partis nog een broertje heeft. Een groene. Leuk voor een eventuele tweede? 🙂

  Beantwoorden
 4. lia 18 oktober 2012

  Ik vind hem ook heel leuk, maar ik had er nog nooit van gehoord.

  Beantwoorden
 5. Mars 18 oktober 2012

  Ik kende hem eerlijk gezegd ook niet, maar heeft schattige kraaloogjes 🙂

  Beantwoorden
 6. Met Melk & Suiker 18 oktober 2012

  Superlief! Dank voor je mooie bijdrage aan Artis de Partis part II! XC

  Beantwoorden
 7. Yoland 18 oktober 2012

  Ik kende Artis de Partis ook niet maar ben op slag verliefd!

  Beantwoorden
 8. Karin éénig wonen 18 oktober 2012

  Ik kende Artis de Partis ook niet, Artis ligt dan ook niet bij me in de buurt, misschien vandaar. Maar wat een tof ding is dat!

  Beantwoorden
 9. Lisanne van de Klift 18 oktober 2012

  Wat een droppie! X

  Beantwoorden
 10. Mariela 18 oktober 2012

  Beautiful, love all the details!

  X

  Beantwoorden
 11. Miranda 18 oktober 2012

  JA…die is onwijs leuk!

  XX

  Beantwoorden
 12. Elv's 18 oktober 2012

  ja… hij is echt te leuk!!!!

  Beantwoorden
 13. Zoete Kers 18 oktober 2012

  Mijn zoontje Joep zou hem ook heeeel lief vinden! 🙂

  Beantwoorden
 14. Samira 18 oktober 2012

  Ik kende hem nog niet, maar wat een leukerd 🙂 En dat tafeltje waar die op mag zitten is ook leuk, zelfgemaakt?

  Alvast een fijn weekend, liefs

  Beantwoorden
 15. interieur-coosje 19 oktober 2012

  Heel leuk! wij hebben hem helaas nog niet in huis… wellicht binnenkort een keer naar Artis?

  Beantwoorden
 16. Mirjam 19 oktober 2012

  Leuk nog een Artis de Partis post! Ik had de eerste ook al gelezen.. We hebben net vorige week afgesproken om een keer naar Artis te gaan, vrees dat we dan met Artis de Partis (en zn broer?!) naar huis gaan… 😉

  Beantwoorden
 17. Femke Dekker - ter Meulen 22 oktober 2012

  Artis de partis rules the world!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *