Vandaag wat snapshots uit mijn woonkamer. Ik ben duidelijk in een zwart-wit stemming 😀 Deze foto’s zijn nog met mijn trouwe vriend de Iphone gemaakt, maar als het goed is krijgen we van het weekend onze nieuwe camera. Zo blij! Mijn vorige camera was helaas overleden, nadat hij in aanraking kwam met een volle fles drinken. Vond hij niet zo fijn…..Ik hoop op een mooi zonnetje van het weekend, lekker op pad met de camera!
 
Bijna 100 volgers….bij de 100 geef ik een &SUUS cadeautje weg onder alle volgers!
 
Pictures by &SUUS
Today some snapshots from my living room. I’m clearly in a black and white mood: D These pictures are made with my faithful friend the iPhone, but I hope to get this weekend our new camera. So happy! My previous camera was unfortunately deceased, after he came in contact with a full bottle of lemonade…… I hope for a beautiful weekend of sun, so I can take my camera to play and practice!
Almost 100 followers, at 100 I will give a &SUUS present!

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.