Woonbeurs: VT wonen huis

And last but not least. Het VTwonen huis. Na ‘Woonbeurs het verhaal’ , ‘101 woonideeën’ en ‘Ariadne at home’, de hekkensluiter in dit blog geweld over de woonbeurs. Dit keer had VT wonen een hele stad ipv een huis. Een echte stad met super leuke winkeltjes erom heen, waar je kon zien hoe creatieve mensen deze mooie en verschillende producten zelf aan het maken waren. Erg knap van VTwonen hoe ze het weer elke keer voor elkaar krijgen om een unieke sfeer neer te zetten. Als je dit huis zag, dacht je direct….dit is VT wonen.  Kijk je mee?

GO GREEN!
De slaapkamer, met opnieuw het prachtige behang van NLXL. Deze keer in combinatie met koper en roestige tinten en oud roze. Prachtig! En wilde we nou niet net de slaapkamer opnieuw gaan doen 🙂
De kleur groen was dus goed vertegenwoordigd in het huis, maar ook veel blauwtinten. Veelal in combinatie met koperen accessoires en oude, industriële meubels.

 

Als laatste dit klemlampje van HAY die voor deze woonbeurs serie 2012 het licht uit mag doen.

Het was me een genoegen :0) Tot volgend jaar!

Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.