In mijn vorige post kreeg ik veel leuke reacties op het boomstammetje die in mijn woonkamer staat. Ik geloof dat er nu in elke kamer wel 1 staat 🙂 Een beetje uit de hand gelopen hobby! Mijn schoonmoeder maakt ze en ik verkoop ze. Het verhaal erachter heb ik wel al eens verteld, maar even in het kort: Schoonmams maakte al de mooiste dingen van hout, maar het paste niet echt bij ons en in ons interieur. Maar ik ben wel gek van hout, dus stuurde ik haar een paar plaatjes van dingen die ik wel erg mooi vond. De boomstammetjes! Inmiddels staan er al een aantal &SUUS boomstammen in Nederlandse huizen. Grappig toch. Binnenkort open ik ook een simpele website, die ik later wil uitbreiden naar een echte webshop. Maar voorlopig gewoon nog heerlijk ‘winkeltje’ spelen, omdat ik het gewoon leuk vind. Op verzoek zal ik binnenkort wel het e.a. op mijn blog plaatsen. Maar voor nu alvast wat boomstam inspiratie, waar het mee begonnen is. Een paar van mijn favoriete foto’s en dit is nog maar een hele kleine selectie. Gezellige winterse plaatjes toch?

Nog maar 2 volgers en ik zit op de 100 volgers. Zoals beloofd geef ik dan een &SUUS handmade cadeautje weg. Geen boomstam, maar wel iets anders van hout!  Bij 150 doen we dat gewoon weer 🙂 

via Danielle Witte 
 unknow 
Via Briggs Edward Solomon
Via Krosser

Via Decor8
Via Daniella Witte

Via Forever Love 

In my previous post, I got lots of nice comments on the trunk table in my living room. I believe there is now one in every room 🙂 A hobby thats out of control 🙂 ! My mother in law makes them and I sell them. She made ​​already the beautiful things of wood, but it did not matched in our interior. I love wood, so, I sent her a few pictures of things made of wood that I really liked. The tree trunks! There are now a number of &SUUS trunks in Dutch houses. So funny! Soon I open a simple website, which I later want to expand into a real webshop.  Upon request, I will soon have some pictures on my blog. But for now I’ like to share some tree trunk inspiration,  where it began. A few of my favorite photos and this is just a very small selection. Cosy winter pictures don’t you think?

Only 2 followers and I’m on the 100 followers. As promised I give a handmade &SUUS gift under all followers. At 150 we do just that again 🙂

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.