Zoals jullie misschien al gezien hebben, staat &SUUS ook vermeld bij Showhome.nl onder de leukste woonblogs. Vandaag ontvingen we een setje kerstkaarten om te bedanken voor de samenwerking. En omdat ik ook veel bezoekers via Showhome binnenkrijg, wil ik ze via deze post ook bedanken. En natuurlijk voor de kerstkaarten! Wil je weten welke winkels deze kerstkaarten verkopen? Kijk dan hier! Direct ook maar een Sneak Peek van de handgemaakte woon accessoires van &SUUS. Deze schattige kerstboompjes met hangers zijn bij ons te koop. Allemaal handgemaakt!

Pictures &SUUS

Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.