De Give Away van Livv Lifestyle had naar mijn idee niet beter terecht kunnen komen, dan bij Marij Hessel van My Attic. Zie haar bedankpost….een blije winnaar! Geeft mij een mooie gelegenheid op My Attic in het zonnetje te zetten. Want wat een mooi blog heeft ze! Dit is nu typisch een voorbeeld van een blog waar je enorm veel inspiratie kunt opdoen! Veel originele zelfmakers en erg mooie foto’s. Ik volgende Marij al een tijdje en ik had helemaal niet door dat ze deze foto’s zelf maakte. Totdat we in contact kwamen door de Give Away actie. Blijkt dat ze ook nog eens in dezelfde woonplaats woont 🙂 It’s a small world. Hieronder een kleine selectie foto’s van haar blog, die ze dus zelf gestyled en gefotografeerd heeft. Met recht een blogtip…..!  Neem zelf ook een kijkje op entermyattic.blogspot.nl/

Er staat inmiddels hier ook alweer een nieuwe Give Away, dus wil je net zoals Marije iets leuks winnen. Klik dan hier!

Pictures by Marij Hessel My Attic 

The Giveaway of Livv Lifestyle couldn’t have no better winner than Marij Hessel from My Attic. See her thank you post .... a happy winner! Gives me a great opportunity to put My Attic in the spotlight. What a nice blog she has! This is a typical example of a blog where you can gain a lot of inspiration! Many original Do It yourselves and very nice pictures. I followed Marij now for a while and I did not know that she makes her own pictures. Until we came into contact because of  the Giveaway action. Turns out she also lives in the same place! 🙂 It’s a small world. Below is a small selection of photos of her blog, self-styled and photographed. Truly a blogtip …..! Please have a look at entermyattic.blogspot.nl 

There is now also another new Giveaway, so would you like Marije win. Click here!

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.