Via Spraakwater kwam het reizend gezelschap van OhMarie! bij huize &SUUS terecht. Een kleine uitleg: Tijdens de launch van tijdschrift OhMarie kregen alle aanwezigen een pinata met daarin een klein gekringloopt item met daarbij de opdracht dit item te fotograferen in een interieursetting, de foto op hun blogs of Instagram te zetten (met #ohmariemag) en het door te geven aan een volger die datzelfde doet. Eerlijk is eerlijk, in het begin hadden ze het niet erg naar hun zin bij ons. Onze woonkamer is vrij neutraal qua kleuren en ze zochten dan ook direct het groene poppetje en de oude blokletters op.
We hebben het eerst even aangekeken….en ze proberen op te vrolijken. Maar goed, dit werkte niet. Totdat mijn dochtertje ze wilde opvrolijken en ze meenam naar haar kamertje. Dat ik daar niet eerder over na had gedacht! Zo kleurloos beneden is, zo kleurrijk is haar kamertje. Mijn liefde voor kringlopen, vintage en kleur kan ik daar mooi in kwijt. De diertjes voelde zich gelijk op hun gemak bij het zien van het poppenhuiskastje van dochter E. Allemaal oude en vrolijke spulletjes! 

 Mijn dochter was zo lief om al haar vriendjes uit haar kamertje te verzamelen. Zodat ze met z’n allen konden spelen. En dat deden ze! Oom uil las een verhaaltje voor….

Ze danste, maakte lol en er werd zelfs een polonaise gelopen!! 

Als laatste vertelde Oom uil nog een verhaaltje en daarna gingen ze, totaal uitgeput van de dag, heerlijk slapen. 
Pictures by &SUUS

Wil jij de volgende zijn? Mail me dan of laat hier een berichtje achter.
We zullen ze missen!
XOXOX

Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.